Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Πιαστράκια & Paper clip

Αν θέλετε να κρεμάσετε τις αφίσες σας και τα poster σταθερά στον τοίχο σας, το Walls σας έχει τη λύση! Με πιαστράκια και paper clip άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας θα κρεμάσετε σταθερά τις αφίσες σας που θα στολίσουν όμορφα τον τοίχο σας. Θα βρείτε clips σε διάφορα χρώματα και σε πολλές διαστάσεις για να κρατήσετε τις στιγμές σας ζωντανές και να ανανεώσετε το χώρο σας.

Επιλέξτε τα κλιπ που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Βρέθηκαν 9 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
από
0,80€
από
0,80€
από
0,80€
από
0,80€
από
0,60€
από
0,80€
από
1,50€
από
1,50€
από
1,00€

Κλιπ μεταλλικά

Εξερευνήστε τη συλλογή από μεταλλικά κλιπ της Walls και εμπνευστείτε. Αυτά τα πολύ λειτουργικά μεταλλικά κλιπ είναι ιδανικά για να οργανώσετε ή να κρεμάσετε τις αφίσες, φωτογραφίες, ημερολόγια, συνταγές, σχέδια, απλά χαρτιά στο κατάστημα, στο σπίτι ή στο γραφείο σου. Τα μεταλλικά κλιπ είναι ανθεκτικά και έχουν πολύ ισχυρό κράτημα για να συγκρατούν σταθερά τις αφίσες σας. Τα μεταλλικά κλιπ έχουν μια μικρή τρύπα στην λαβή που σας επιτρέπει να κρεμάσετε τις αφίσες σας εύκολα σε τοίχους, πόρτες και όπου αλλού θέλετε.

Πιαστράκια για κάδρα

Τοποθετήστε τα κάδρα σας στον τοίχο με πιαστράκια κλιπ!

Αυτά τα μικροσκοπικά αξεσουάρ εξαλείφουν την ανάγκη να καρφώσετε τους τοίχους του σπιτιού σας. Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε τον τοίχο σε άριστη κατάσταση, διακοσμώντας τον παράλληλα με τα αγαπημένα σας κάδρα. Τα κλιπ για κάδρα είναι άριστης ποιότητας και πολύ προσιτά από το Walls.

Κλιπ για φωτογραφίες

Κρεμάστε τις σκόρπιες φωτογραφίες στον τοίχο σας με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Τα κλιπ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να κρεμάσετε φωτογραφίες, καρτ-ποστάλ που μεταμορφώνουν οτιδήποτε κρέμεται πάνω του, σε έργο τέχνης.