Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Πιαστράκια & Paper clip

Αν θέλετε να κρεμάσετε τις αφίσες σας και τα poster σταθερά στον τοίχο σας, το Walls σας έχει τη λύση! Με πιαστράκια και paper clip άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας θα κρεμάσετε σταθερά τις αφίσες σας που θα στολίσουν όμορφα τον τοίχο σας. Θα βρείτε clips σε διάφορα χρώματα και σε πολλές διαστάσεις για να κρατήσετε τις στιγμές σας ζωντανές και να ανανεώσετε το χώρο σας.

Επιλέξτε τα κλιπ που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Βρέθηκαν 9 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
από
0,80€
από
0,80€
από
0,80€
από
0,80€
από
0,60€
από
0,80€
από
1,50€
από
1,50€
από
1,00€

Κλιπ μεταλλικά

Εξερευνήστε τη συλλογή από μεταλλικά κλιπ της Walls και εμπνευστείτε. Αυτά τα πολύ λειτουργικά μεταλλικά κλιπ είναι ιδανικά για να οργανώσετε ή να κρεμάσετε τις αφίσες, φωτογραφίες, ημερολόγια, συνταγές, σχέδια, απλά χαρτιά στο κατάστημα, στο σπίτι ή στο γραφείο σου. Τα μεταλλικά κλιπ είναι ανθεκτικά και έχουν πολύ ισχυρό κράτημα για να συγκρατούν σταθερά τις αφίσες σας. Τα μεταλλικά κλιπ έχουν μια μικρή τρύπα στην λαβή που σας επιτρέπει να κρεμάσετε τις αφίσες σας εύκολα σε τοίχους, πόρτες και όπου αλλού θέλετε.

Πιαστράκια για κάδρα

Τοποθετήστε τα κάδρα σας στον τοίχο με πιαστράκια κλιπ!

Αυτά τα μικροσκοπικά αξεσουάρ εξαλείφουν την ανάγκη να καρφώσετε τους τοίχους του σπιτιού σας. Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε τον τοίχο σε άριστη κατάσταση, διακοσμώντας τον παράλληλα με τα αγαπημένα σας κάδρα. Τα κλιπ για κάδρα είναι άριστης ποιότητας και πολύ προσιτά από το Walls.

Κλιπ για φωτογραφίες

Κρεμάστε τις σκόρπιες φωτογραφίες στον τοίχο σας με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Τα κλιπ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να κρεμάσετε φωτογραφίες, καρτ-ποστάλ που μεταμορφώνουν οτιδήποτε κρέμεται πάνω του, σε έργο τέχνης.

Τα paper clip και τα πιαστράκια που θα βρείτε στο Walls είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, υλικό ανθεκτικό και ιδανικό να συγκρατεί σταθερά, με σιγουριά και ασφάλεια τα κάδρα και τις φωτογραφίες σας.

Κάποια διαθέτουν και πλαστικό πιαστράκι, που και αυτό πιάνει απαλά και σταθερά την αφίσα σας χωρίς να την τραυματίζει. Έτσι, με τα clips που σας παρέχουμε μπορείτε να παραμένετε ήσυχοι για την ασφάλεια των αφισών σας!

Στη συλλογή μας θα βρείτε πιαστράκια και paper clips σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να επιλέξετε. Πιο συγκεκριμένα σας παρέχουμε μεγέθη:

  • 3cm

  • 5cm

  • 4,8x9,6cm

  • 3,2x5,6cm

Θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια, paper clip, με πλαστικό clip και bulldog, σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε το ιδανικό!

Τα paper clips που θα βρείτε στη συλλογή μας είναι ιδανικά να καλύψουν την κάθε σας διακοσμητική ανάγκη. Αν θέλετε να κρεμάσετε καδράκια στον τοίχο, τα πιαστράκια joy και bulldog χαρίζουν ισχυρό κράτημα και ασφάλεια για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Αν πάλι θέλετε να κρεμάσετε αφίσες, φωτογραφίες στο τοίχο ή σε κρεμαστό σχοινάκι και οπουδήποτε αλλού θέλετε, τα paper clips μας είναι ιδανικά. Αυτά, όχι μόνο παρέχουν σταθερό κράτημα αλλά και δεν τραυματίζουν την αφίσα σας. Έτσι, μπορείτε να μένετε ήσυχοι για την ασφάλειά της.

Τα πιαστράκια και τα paper clips που σας παρέχουμε θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για να επιλέξετε τα ιδανικά. Θα τα βρείτε σε χρώματα:

  • μαύρο

  • ασημί

  • χρυσό

κατάλληλα να αναδείξουν εκπληκτικά τη διακόσμηση στον αγαπημένο σας χώρο!