Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
για αγορές άνω των 50€
5-7 ημέρες σε όλη την Ελλάδα
για αγορές άνω των 100€
με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
καλέστε μας στο 210.873.20.99
φιλικά προς το περιβάλλον
Εκτύπωση φωτογραφιών αφίσας και Poster

Εκτύπωση φωτογραφιών αφίσας και Poster

Δώστε ζωή στις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας τυπώνοντας φωτογραφίες σας σε αφίσα ή poster. Με φωτογραφίες σας εκτυπωμένες σε αφίσα ή πόστερ άριστης ποιότητας, θα κρατήσετε ζωντανές στη μνήμη τις μοναδικές σας στιγμές. Φτιάξτε σε αφίσα φωτογραφίες από το γάμο ή τη βάφτιση του παιδιού σας, ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική στιγμή της ζωής σας. Με εκτυπώσεις νέας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας χαρτί, οι αφίσες σας θα είναι σαν πραγματικές! Πείτε μας τις διαστάσεις στις οποίες θέλετε να εκτυπώσουμε την αφίσα σας και εμείς θα το πραγματοποιήσουμε. Αν θέλετε, μπορούμε να βάλουμε την αφίσα ή το πόστερ σας και σε κορνίζα για να στολίσει τέλεια το σπίτι σας. Διαλέξτε την και την κορνίζα της επιλογής σας και σύντομα θα την έχετε στα χέρια σας!

Κάνε την φωτογραφία σου αφίσα

Ο γάμος, η γέννηση ή βάφτιση του παιδιού σας είναι σίγουρα οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Ζωντανέψτε ξανά αυτές τις στιγμές εκτυπώνοντας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε αφίσα, για να στολίσετε το σπίτι σας. Ανεβάστε τη φωτογραφία, επιλέξτε τις διαστάσεις που επιθυμείτε και δείτε την εικόνα σας να παίρνει ζωή. Οι εκτυπώσεις του Walls είναι νέας τεχνολογίας και σε άριστης ποιότητας υλικά, για καλύτερα αποτελέσματα. Επιθυμία μας να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Εκτύπωση φωτογραφιών σε κορνίζα

Στείλτε μας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, που θέλετε να στολίζουν το σπίτι σας, και δείτε τες εκτυπωμένες σε κορνίζα, από το Walls. Εσείς επιλέξτε τις διαστάσεις της φωτογραφίας και την κορνίζα που θα την φιλοξενεί. Θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από κορνίζες ξύλινες και μαγνητικές, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει. Κατασκευασμένες από υλικά άριστης ποιότητας και αντοχής, θα διακοσμήσουν τέλεια τον τοίχο του σπιτιού σας.

Εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας, πίνακα/καμβά με εκτυπωμένες φωτογραφίες από τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας. Ο πίνακας σε καμβά θα δώσει ξανά ζωή στις αγαπημένες σας στιγμές και θα είναι στολίδι για το σπίτι σας. Η εκτύπωση γίνεται πάνω σε καμβά JM Mediatex Botticelli 100% βαμβακερό, με πιστοποιημένα μελάνια HP Latex Inks για εκπληκτικά αποτελέσματα εκτύπωσης. Για μεγαλύτερη προστασία του καμβά από τυχόν φθορές, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθέτησή του σε κορνίζα της επιλογής σας.

Εκτύπωση πόστερ

Εκτυπώστε σε poster την αγαπημένη σας φωτογραφία ή το αγαπημένο σας σχέδιο και διακοσμήστε το σπίτι σας. Τα poster μας εκτυπώνονται σε χαρτί premium 230g/m2 με πιστοποίηση FSC με εκτυπωτές HP Latex, για άριστα αποτελέσματα εκτύπωσης. Έτσι, η φωτογραφία στο poster θα είναι ζωντανή μπροστά στα μάτια σας και θα στολίζει υπέροχα το σπίτι σας. Επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε να εκτυπώσουμε το poster σας και θα το έχετε άμεσα στα χέρια σας. Αν θέλετε, στο Walls, δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε και την κορνίζα να την τοποθετήσουμε, για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα διακόσμησης.