«Τώρα Aγοράστε και σε 24 Δόσεις με την Πιστωτική σας Κάρτα»
  • Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές
Στο Walls δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής αφού όλα τα προϊόντα τυπώνονται κατόπιν παραγγελίας.

Συσκευασία
Όλες οι αφίσες και τα αυτοκόλλητα αποστέλλονται σε ένα χάρτινο κύλινδρο για να διασφαλιστεί ότι θα φθάσουν χωρίς να καταστραφούν

Συσκευάζουμε τους πίνακες σε καμβά με υλικά συσκευασίας που ενδείκνυνται για πίνακες και αντικείμενα τέχνης. Με τη σωστή συσκευασία προσφέρουμε άλλο ένα ατού στην ασφάλεια.
Για ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα ή τις παραγγελίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@walls.gr. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε!

Για ακόμη πιο μοντέρνα design tips, φροντίστε να μας ακολουθήσετε στο Instagram, το Facebook και το Pinterest.

Τι συμβαίνει εάν δεν παραλάβω το δέμα μου;
Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας και επιστραφεί πίσω σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για δεύτερη αποστολή με την ίδια χρέωση όπως η πρώτη. Το ποσό αυτό πρόκειται να καλύψει τη διπλή αποστολή (προς εσάς και πίσω) καθώς και την συσκευασία των προϊόντων.

Το προϊόν έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξη.
Αγοράσατε ένα προϊόν που έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξή του ή είναι ελαττωματικό για οποιονδήποτε άλλο λόγο;
Μην παραλάβετε το προϊόν!
Επιστρέψτε το δέμα στον υπάλληλο της courier αμέσως και επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας στο τηλ. 210 8732099, και αναφέρετε την καταστροφή.
Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 24 ωρών για να ισχύει η ασφάλεια – αποζημίωση του προϊόντος σας.
Εμείς με την σειρά μας θα επικοινωνήσουμε με την συνεργαζόμενη courier εταιρία για την αντικατάσταση του προϊόντος. Για ταχύτερη εξυπηρέτηση – αντικατάσταση, καλό θα ήταν να μας στείλετε τουλάχιστον μία φωτογραφία στο info@walls.gr, όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία άμεσα .

Στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση του πελάτη, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε δυσαρεστημένοι με την παραλαβή σας