Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα που αγοράζετε από το walls.gr είναι φτιαγμένα κατά παραγγελία (custom made) καθώς εσείς καταχωρείτε τις διαστάσεις που θέλετε, κατά συνέπεια είναι μία υπηρεσία που εξαιρείται από το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία καταναλωτή.

Οι επιστροφές για custom made προϊόντα μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο στις περιπτώσεις που το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι λάθος, ελαττωματικό ή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά (π.χ διαστάσεις) από αυτά που έχετε καταχωρήσει κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Σε περίπτωση διαπίστωσης ελαττωματικών ή λάθος προϊόντων, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πρέπει να ειδοποιηθεί εντός 24 ωρών από την ώρα παράδοσης με e-email, στο info@walls.gr στο οποίο θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και κωδικός παραγγελίας καθώς και τουλάχιστον μία φωτογραφία από το ελαττωματικό προϊόν ή τηλεφωνικά στο 210.873.20.99 (Δευ – Παρ 9:00 – 18:00)

Στη συνέχεια ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά ή με email για την διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης του προϊόντος με το σωστό, με δικά μας έξοδα επιστροφής του λάθους και αποστολής του σωστού.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

  • Να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email στο info@walls.gr για το λάθος ή ελαττωματικό προϊόν μαζί με τουλάχιστον μία εικόνα όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία / βλάβη / διαφορά.
  • Το προϊόν να συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, απόδειξη, δελτίο αποστολής, τιμολόγιο κτλ.
  • Για να γίνει επιστροφή του προϊόντος με δικά μας έξοδα πρέπει να το αποστείλετε σε μάς με τη συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ.

Τα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν φθορά στο δρόμο! Σας προτείνουμε να κρατήσετε μια απόδειξη της ταχυδρομικής αποστολής. Επιστροφές στη διεύθυνση μας: Γεωργίου Ολυμπίου 2-4 & Ευμήλου & Ακτή Δυμαίων, Πάτρα, TK. 26222

Τι θα συμβεί εάν λάβω ένα κατεστραμμένο προϊόν;
Εάν λάβετε ένα κατεστραμμένο προϊόν, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

  • Μην παραλάβετε το προϊόν.
    Επιστρέψτε το δέμα στον υπάλληλο της courier αμέσως και επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2108732099, και αναφέρετε την καταστροφή.
  • Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 24 ωρών για να ισχύει η ασφάλεια – αποζημίωση του προϊόντος σας. Εμείς με την σειρά μας θα επικοινωνήσουμε με την συνεργαζόμενη courier εταιρία για την αντικατάσταση του προϊόντος το οποίο θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική του συσκευασία. Για ταχύτερη εξυπηρέτηση – αντικατάσταση, καλό θα ήταν να μας στείλετε τουλάχιστον μία φωτογραφία στο info@walls.gr, όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία άμεσα .

Διευκρινίζεται ότι:
Τα χρώματα των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας. Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης. Για αυτό και η διαφορετική χρωματική απόχρωση δεν θεωρείται λάθος του walls.gr