Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Τα προϊόντα μας

 

Στο Walls.gr θα βρείτε:

 • Poster που εκτυπώνονται σε χαρτί 230g/m2 με gloss φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Το χαρτί είναι πιστοποιημένο και ανθεκτικό στο χρόνο. Επιλέξαμε το χαρτί Eco Sol Paper Artist της Natura επειδή παράγει μια matte εκτύπωση που προσφέρει μια αίσθηση υψηλής ποιότητας στην αφίσα.
  Τα σχέδια παράγονται κυρίως από τη δική μας ομάδα σχεδιασμού ή αγοράζουμε σχέδια από επιλεγμένες βιβλιοθήκες από όλο τον κόσμο.
  Παρουσιάζουμε αρκετές από τις αφίσες μας με λευκά πλαίσια (περιθώρια), τα οποία μπορούν να βελτιώσουν το μοτίβο με κομψό τρόπο. Εάν δεν τα επιθυμείτε ενημερώστε μας.


Σας δίνεται η επιλογή να επιλέξετε την εκτύπωση σε χαρτί, ή κορνίζα από την συλλογή μας η οποία περιλαμβάνει κορνίζες διαφορετικών μεγεθών, καθώς και χρωμάτων και να κάνετε ένα απλό poster ιδιαίτερο.

 • Πίνακες σε καμβά απο 100% βαμβάκι. Βρείτε τη φωτογραφία που επιθυμείτε από την συλλογή μας κι επιλέξτε τον πίνακα σε καμβά για να μετατρέψετε το χώρο σας σε μια λαμπερή γκαλερί. Υπάρχουμε για να μπορείτε να έχετε το στυλ που αγαπάτε!
 • Αυτοκόλλητα τοίχου βινυλικά υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και πλενόμενα. Εύκολα στη χρήση και την αποκόλληση.
 • Ταπετσαρίες τοίχου με το στυλ διακόσμησης που εσείς θέλετε! Βρείτε ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης που θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας! Μεταμορφώστε ένα βαρετό δωμάτιο σε ένα ευχάριστο χώρο με μια ταπετσαρία τοίχου στο σαλόνι σας.
 • 3D Πίνακες. Τρισδιάστατα μοντέλα με κοπή σε λέιζερ. Δείτε την επιλογή τρισδιάστατων μοντέλων κοπής λέιζερ σε 2 υλικά: α) plexiglass 5mm και β) Άβαφο ξύλο συμήδας. Το trend της εποχής

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσπαθούμε πολύ να μην υπάρχει απόκλιση κατά την εκτύπωση. Ωστόσο, ορισμένες φορές υπάρχουν αποκλίσεις στα χρώματα λόγω διαφορετικού καλιμπραρίσματος στην οθόνη του κάθε υπολογιστή. Ισχύει για όλα τα υλικά εκτύπωσης.