Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Kitchen Gallery Walls

Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι ένα gallery wall πρέπει να βρίσκεται στο διάδρομο ή στο σαλόνι. Η διακόσμηση ανήκει και στις κουζίνες, όπως ακριβώς στα σαλόνια, τα υπνοδωμάτια και τις τραπεζαρίες! Χαρίζοντας μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή διακόσμηση στην κουζίνα σας δεν θα μεταμορφώσετε απλά τον χώρο σας. Αυτόματα και εσείς θα εξελιχθείτε σε μοναδικούς σεφ που θα μεγαλουργούν σε μια εξαιρετικά διακοσμημένη κουζίνα!

Διακοσμήστε την κουζίνα σας με μοναδικούς συνδυασμούς gallery walls, που θα ταιριάξουν τέλεια με τη διακόσμησή της. Στη Walls θα βρείτε συνδυασμούς που σίγουρα επιθυμείτε να τοποθετήσετε στην κουζίνα σας. Πίνακες μοντέρνοι, minimal, vintage, αλλά και ρετρό είναι μοναδικές επιλογές για να στολίσετε την κουζίνα σας. Μπορείτε, φυσικά, να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο δίνοντας απόλυτα την προσωπική σας πινελιά στη διακόσμηση της κουζίνας σας.

Τα gallery wall, εννοείται, αποτελούν και μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη μας συλλογή αυτά που πιστεύετε ότι θα τους αρέσει και κάντε τους αυτό το μοναδικό χώρο. Οι φίλοι σας θα σας λατρέψουν για αυτή την επιλογή σας!

Βρέθηκαν 62 συλλογές
Κατηγορίες:
Δωμάτια:
Συνθέσεις: