Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Κορνίζες για Πτυχίο ή Δίπλωμα

Στη Walls θα βρείτε ξύλινες κορνίζες σε διάφορα μεγέθη για να τοποθετήσετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όπως το πτυχίο ή το δίπλωμα σας! H κατασκευή τους είναι από ξύλο πεύκου σε χρώμα λευκό ή μαύρο και σε φυσικό από ξύλο Αγιούς – Ajus, για να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε να στολίζει το δίπλωμα ή το πτυχίο σας, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς να βάλετε!

Η κορνίζα συνοδεύεται από συμπαγή backboard MDF που είναι ελαφρύ και αρκετά ανθεκτικό, ώστε να κρατά την αφίσα στη θέση της χωρίς να προσθέτει βάρος. Οι ξύλινες κορνίζες διαθέτουν στο πίσω μέρος ρυθμιζόμενα clip που συγκρατούν την εκτύπωση στη θέση της, με ασφάλεια. Το μπροστινό μέρος του πλαισίου είναι κατασκευασμένο από φυσικό διαφανές ακρυλικό plexiglass, που δίνει μια πιο ανανεωμένη οπτική στο περιεχόμενο της κορνίζας.

Φτιάξτε το δικό σας gallery wall τοποθετώντας τις φωτογραφίες σας ή τις αφίσες τις επιλογής σας. Επιλέξτε τις διαστάσεις που επιθυμείτε και σε συνδυασμό με το χρώμα πλαισίου που θέλετε να έχει η κορνίζα, ετοιμαστείτε να δώσετε ένα μοναδικό αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας!

Βρέθηκαν 12 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
από
20,10€
από
20,10€
από
37,10€
από
37,10€
από
20,10€
από
20,10€
από
37,10€
από
37,10€
από
20,10€
από
20,10€
από
37,10€
από
37,10€
Ξύλινες Κορνίζες για πτυχίο ή δίπλωμα

Αν θέλετε την ιδανική κορνίζα που θα φιλοξενεί το πτυχίο ή το δίπλωμά σας για να διακοσμήσετε υπέροχα το γραφείο σας, πρέπει να επιλέξετε και τις κατάλληλες διαστάσεις. Ιδανικές διαστάσεις κορνίζας για πτυχίο ή δίπλωμα είναι οι 30x40cm.

Σε κορνίζα αυτών των διαστάσεων το πτυχίο σας θα προσαρμόζεται και θα παρουσιάζεται υπέροχα πάνω στον τοίχο. Φυσικά, αν το χαρτί του πτυχίου σας είναι μεγαλύτερο από Α4, ή αν θέλετε να υπάρχει λευκό περιθώριο μεταξύ του χαρτιού και της κορνίζας μπορείτε να επιλέξετε κορνίζες μεγαλύτερων διαστάσεων, όπως 50x70cm.

Για την όμορφη παρουσίαση του πτυχίου σας στον τοίχο, οι κορνίζες που σας παρέχουμε είναι κατασκευασμένες από άριστης ποιότητας υλικά. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε κορνίζες κατασκευασμένες από:

  • φυσικό ξύλο αγιούς

  • μασίφ ξύλο πεύκου

Στη συλλογή μας θα βρείτε κορνίζες σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμηση και τα γούστα σας! Μεταξύ άλλων θα βρείτε κορνίζες σε χρώματα:

  • φυσικό ξύλο

  • μαύρο

  • λευκό

Για τη διακόσμηση του σπιτιού σας μπορείτε να προσθέσετε ό,τι εσάς σας αρέσει και σας εκφράζει περισσότερο. Έτσι, αν έχετε κάποιο ιδιαίτερο κείμενο ή κάποια ξεχωριστή εικόνα από τις αγαπημένες σας στιγμές και όχι μόνο, σας δίνουμε τη λύση.

Δίνοντάς μας το δικό σας σχέδιο μπορούμε να κάνουμε τη επιθυμία σας πραγματικότητα, προσθέτοντας το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στη διακόσμησή σας. Εμείς, θα εκτυπώσουμε το αγαπημένο σας σχέδιο, θα το προσθέσουμε στην κορνίζα της επιλογής σας και θα δείτε να στολίζει εκπληκτικά το χώρο σας!

Για να παραμένει η κορνίζα σας αστραφτερή και κατάλληλη να παρουσιάζει υπέροχα το πτυχίο σας στον τοίχο, είναι απαραίτητο ο καθαρισμός της. Ο καθαρισμό των κορνιζών είναι πολύ απλός:

  • κατεβάστε την κορνίζα από τον τοίχο

  • ξεσκονίστε τη με ένα φτερό

  • καθαρίστε τη με πανάκι και ήπιο απορρυπαντικό

  • και είναι έτοιμη να την κρεμάσετε πάλι στον τοίχο

Σε περίπτωση που θέλετε μια κορνίζα που θα περιλαμβάνει πολλαπλά πτυχία ή διπλώματα, μπορείτε είτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αναζητώντας κορνίζες σε διάφορες διαστάσεις ή να μας ζητήσετε τις διαστάσεις της κορνίζας που σας εξυπηρετούν καλύτερα.

Εμείς, με χαρά θα εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη δημιουργώντας την ιδανική κορνίζα που θα φιλοξενεί τα πολύτιμα έγγραφά σας και θα στολίζει εκπληκτικά τον τοίχο σας!