Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Μαγνητικές Κορνίζες

Τhink outside the box και τοποθετήστε την αφίσα σας σε μαγνητική κορνίζα! Αποτελεί ένα συναρπαστικό τρόπο για να πλαισιώσετε την αφίσα σας! Οι μαγνητικές κορνίζες είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες από αληθινό ξύλο και κρατούν σταθερά και στη θέση τους τις αφίσες σας.

Είναι κατασκευασμένες από λεπτές ξύλινες λωρίδες με μαγνήτες που συναρμολογούνται εύκολα σε κάθε πλευρά της αφίσας. Οι κρεμάστρες αφισών μας συνοδεύονται από ένα λουρί-σχοινί ανάρτησης, οπότε απλώς βγάλτε την από το κουτί και κρεμάστε την! 

Είναι μια παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική παραλλαγή στη διακόσμηση του τοίχου που θα δώσει ένα εκπληκτικό διακοσμητικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μοναδικά το σχολείο ή το παιδικό δωμάτιο. 

Βρέθηκαν 6 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

Οι μαγνητικές κορνίζες, που σας παρέχει το Walls, είναι μια ξεχωριστή επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και επαγγελματικών χώρων όπως σχολεία, φροντιστήρια και άλλα. Είναι λεπτές ξύλινες λωρίδες με μαγνήτες για την τοποθέτηση και ανάρτηση αφισών στον τοίχο.

Αποτελούν μια ιδιαίτερα αγαπητή επιλογή για τη διακόσμηση παιδικών δωματίων με αγαπημένες αφίσες των παιδιών. Χάρη στους μαγνήτες που διαθέτουν οι ξύλινες λωρίδες, συγκρατούν σταθερά και με ασφάλεια την αφίσα, χωρίς τον φόβο να πέφτει κάτω.

Οι μαγνητικές κορνίζες είναι πολύ εύκολες στη χρήση και ιδανικές για μια υπέροχη διακοσμητική πινελιά σε κάθε χώρο. Απλά:

  • περάστε την αφίσα σας στην εγκοπή που διαθέτουν οι λωρίδες στο πάνω και στο κάτω μέρος

  • κρεμάστε την μαγνητική κορνίζα στον τοίχο με το ειδικό λουράκι που διαθέτει

Χάρη στους ισχυρούς μαγνήτες που διαθέτουν οι λωρίδες συγκρατούν σταθερά την αφίσα στη θέση της.

Οι μαγνητικές κορνίζες είναι κατάλληλες να τοποθετηθούν σε κάθε τοίχο ενός δωματίου. Εσείς απλά ανοίξτε την κατάλληλη τρύπα στην οποία θα την κρεμάσετε και αυτή θα διακοσμεί υπέροχα τον χώρο.

Φυσικά, μπορείτε να τις κρεμάσετε και σε κολώνες σε εκδηλώσεις ή σε όποιο σημείο σας δίνει τη δυνατότητα να την κρεμάσετε σταθερά, για να αναδείξετε την εικόνα που θέλετε!

Στη συλλογή μας θα βρείτε διάφορες διαστάσεις στις μαγνητικές κορνίζες για να κάνετε την επιλογή σας. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε μαγνητικές κορνίζες σε διαστάσεις:

  • 30cm

  • 40cm

  • 50cm

σε διάφορα χρώματα -λευκό, μαύρο, φυσικό χρώμα ξύλου- για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Όπως η τοποθέτηση, έτσι και η αφαίρεση φωτογραφιών και αφισών από τις μαγνητικές κορνίζες γίνεται με μεγάλη ευκολία. Απλά, με προσεκτικές κινήσεις τραβήξτε την εικόνα σας από τα μαγνητικά πλαίσια.

Αφού την αφαιρέσετε, μπορείτε να βάλετε τη νέα σας φωτογραφία προσαρμόζοντάς τη πρώτα στη μια και έπειτα στην άλλη μαγνητική λωρίδα. Αμέσως θα προσαρμοστεί και θα είναι έτοιμη να την κρεμάσετε στον τοίχο.