Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Σχετικά με εμάς

 

Τα σπίτια φιλοξενούν ανθρώπους, στιγμές και πράγματα που αγαπάμε περισσότερο. Προσπαθούμε να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους και να βάλουμε λίγη λάμψη στην καθημερινότητα τους. Δουλέψαμε με πάθος να απλοποιήσουμε την αναζήτηση όμορφων και μοναδικών γραφικών για όλους τους χώρους που περνάμε καθημερινά! Ιδρύσαμε την Walls το 2017 με ξεκάθαρο όραμα ότι κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει την οικονομική δυνατότητα να δημιουργήσει ένα όμορφο σπίτι, ένα σπίτι με στυλ!

Η επιθυμία να εμπνεύσουμε ήταν πάντα ισχυρή μέσα στο walls, τόσο μέσα από τα θετικά συναισθήματα που προκαλούμε με τις όμορφες φωτογραφίες, τα χρώματα και τα υλικά μας, όσο και επειδή είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με όλους εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε πιο άνετους και προσωπικούς χώρους μέσα από τη μαγεία της διακόσμησης.

Είμαστε περήφανοι για τη δεξιοτεχνία και την αίσθηση της ποιότητας που διαθέτουμε. Δεδομένου ότι έχουμε δική μας παραγωγή στο walls, είμαστε εδώ και πολλά χρόνια σε θέση να αναπτύξουμε και να τελειοποιήσουμε τις μικρότερες λεπτομέρειες τόσο στη δημιουργική διαδικασία σχεδιασμού όσο και στην παραγωγή. Αυτό είναι εμφανές σε όλα, από την επιλογή υλικών έως τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία εκτύπωσης και κυρίως, τη μεγάλη μας αγάπη για τη φωτογραφία.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τα προϊόντα μας όσο εμείς απολαμβάνουμε να σας τα προσφέρουμε. Οι πελάτες μας είναι προτεραιότητα μας και προσπαθούμε να μεταφέρουμε την καλύτερη εμπειρία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.