Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Αsymmetrical Gallery Wall

Τα ασύμμετρα gallery walls, είναι ιδιαίτερα αγαπημένα και αφήνουν περισσότερο χώρο στην φαντασία! Οι ασύμμετρες διατάξεις θα σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία για δημιουργικότητα, ενώ απαιτούν λιγότερη οργάνωση και προγραμματισμό. Ξεκινήστε την τοποθέτηση χωρίς καθορισμένο μοτίβο ή πλέγμα και μη διστάσετε να συνδυάσετε πολύχρωμα ή ασπρόμαυρα σχέδια, και να ταιριάξετε διαφορετικά στιλ και μεγέθη πλαισίων. 

Ο τρόπος για να αποκτήσετε να δημιουργήσετε σωστά ένα ασύμμετρο gallery wall βρίσκεται στον πειραματισμό. Τοποθετήστε πρώτα το κεντρικό statement της συλλογής -μεγάλο ή μικρό- και έπειτα τα άλλα πλαίσια γύρω του ή στο πλάι. Δοκιμάστε την τοποθέτηση κατά μήκος ενός τοίχου, πάνω και γύρω από τα έπιπλα. Μπορείτε να συνεχίσετε την συλλογή και σε έναν διπλανό τοίχο ή γύρω από μια γωνία. 

Μην φοβάστε να το δοκιμάσετε. Μόλις αποδεχτείτε τους κανόνες της ασύμμετρης τοποθέτησης, θα νιώσετε πραγματικά απελευθερωμένοι! Δημιουργήστε τώρα ένα ασύμμετρο gallery wall και μείνετε έκπληκτοι από τα αποτελέσματα. Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα το λατρέψετε!

Βρέθηκαν 252 συλλογές
Κατηγορίες:
Δωμάτια:
Συνθέσεις: