Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Πίνακες Frida Kahlo

Αν θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας, μια πολύ καλή και ιδιαίτερα αγαπημένη επιλογή είναι οι αφίσες με έργα διάσημων ζωγράφων. Για αυτό, στη Walls θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε αφίσες - πόστερ με έργα γνωστών καλλιτεχνών για να επιλέξετε!

Ανανεώστε εκπληκτικά τη διακόσμηση του σπιτιού σας, με έργα τέχνης της Frida Kahlo, που θα βρείτε στη συλλογή μας. Τα υπέροχα σχέδια και οι πολύχρωμες αποχρώσεις τους θα δώσουν ζωή, αλλά και μια πιο χαρούμενη διάθεση στο χώρο, που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα τη λατρέψετε.

Επιλέξτε την αγαπημένη σας και, αν θέλετε, ζητήστε μας να την τοποθετήσουμε σε κορνίζα. Η κορνίζα, με το πραγματικό της ξύλο, θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το έργο. Τοποθετήστε τη στο σημείο που θέλετε να ανανεώσετε και δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται, με ένα μόνο κλικ!

Βρέθηκαν 8 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Images of Mexico Images of Mexico
-30%
από
5,30€
7,60€
Self Portrait as a Tehuana Self Portrait as a Tehuana
-30%
από
5,30€
7,60€
I paint my own reality I paint my own reality
-30%
από
5,30€
7,60€
Floral self portrait Floral self portrait
-30%
από
5,30€
7,60€
Self portrait with braid Self portrait with braid
-30%
από
5,30€
7,60€
Me and my parrot Me and my parrot
-30%
από
5,30€
7,60€
Frida Kahlo Red lips Frida Kahlo Red lips
-30%
από
5,30€
7,60€
Portrait of Frida Khalo Portrait of Frida Khalo
-30%
από
5,30€
7,60€
Καθαρισμός
Αφίσες-Poster με έργα της Kahlo

Η Frida Kahlo γεννήθηκε το 1907 και θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ου αιώνα. Ήταν μια διάσημη Μεξικανή καλλιτέχνης, γνωστή για τις αυτοπροσωπογραφίες της.

Απεικόνιζε συχνά το συναισθηματικό πόνο της, που οφειλόταν στα διάφορα προβλήματα υγείας, αλλά και στις προσωπικές προκλήσεις που βίωνε.

Η Frida Kahlo είναι γνωστή για διάφορους λόγους. Ανέπτυξε ένα ξεχωριστό και προσωπικό καλλιτεχνικό στιλ, που συνδύαζε στοιχεία σουρεαλισμού και της μεξικάνικης λαϊκής τέχνης. Με αυτό τον τρόπο, τα έργα της γίνονταν άμεσα αναγνωρίσιμα. Παράλληλα, η τέχνη της εμβάθυνε συχνά σε θέματα φύλου και φεμινισμού. Έτσι, έγινε σύμβολο του φεμινιστικού κινήματος.

Άλλος ένας λόγος για τον οποίο έγινε γνωστή η Frida Kahlo είναι γιατί ενέτασσε τη μεξικάνικη καταγωγή της στην τέχνη της. Παρουσίαζε παραδοσιακά μεξικάνικα ρούχα, συμβολισμούς και θέματα, που συνέβαλαν στη προώθηση του μεξικάνικου πολιτισμού σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα έργα της Frida Kahlo μπορεί κανείς να τα βρει και να τα θαυμάσει σε διάφορα μουσεία και συλλογές, όπως:

  • Museo Frida Kahlo, στο Μεξικό
  • Palacio de Bellas Artes, στο Μεξικό
  • Museo Dolores Olmedo, στο Μεξικό
  • Museum of Modern Art στη, Νέα Υόρκη
  • Tate Modern, στο Λονδίνο
  • Louvre, στο Παρίσι