Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Αφίσες Τοίχου

Φωτογραφία ή εικονογράφηση; Πολύχρωμο ή ασπρόμαυρο; Η διακόσμηση τοίχων έχει πολλά σχήματα και μορφές. Στο Walls θα βρείτε ό,τι ζητάτε για τη διακόσμηση κάθε χώρου του σπιτιού σας, εύκολα και οικονομικά! Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα μας για να βρείτε αφίσες τοίχου που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας και ταιριάζουν με το στιλ σας. Αφίσες τοίχου abstract, illustration, ή ό,τι άλλο επιθυμείτε να διακοσμεί το σπίτι σας θα το βρείτε εδώ!

Οι αφίσες μας είναι τυπωμένες σε ματ χαρτί premium 230 γραμμαρίων, προσεκτικά ελεγμένο για τέλεια αναπαραγωγή χρωμάτων. Το χαρτί έχει ένα διακριτικό ματ και απαλό φινίρισμα που του δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Για εμάς, είναι σημαντικό οι λεπτομέρειες να τονίζονται καλά, ανεξάρτητα από το αν το πρωτότυπο έργο είναι ελαιογραφία ή φωτογραφία. Ζήστε τη διαφορά του premium χαρτιού με τα Art Prints μας. Οι αφίσες μας είναι ένα τέλειο δώρο για όποιον αγαπά την τέχνη και την εσωτερική διακόσμηση.

Βρέθηκαν 5455 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Καθαρισμός
Αφίσες Τοίχου

Αφίσες Τοίχου Μεγάλες

Αφίσες και εκτυπώσεις τέχνης σε μεγάλη διάσταση, ένα τέλειο δώρο για όποιον αγαπά την τέχνη και την εσωτερική διακόσμηση. Με τα μοντέρνα και μοναδικά μας σχέδια, μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας στα μέλη της οικογένειας, στους συνεργάτες, στους συναδέλφους ή σε κάποιον άλλο που εκτιμάτε. Κάντε δώρο μια μεγάλη αφίσα που όχι μόνο θα αναδείξει το σπίτι του παραλήπτη, αλλά θα αφήσει και μια ανάμνηση. Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα των αφισών μας και βρείτε τα νέα σας αγαπημένα! Όλες οι αφίσες τοίχου δημιουργούνται αποκλειστικά από το Walls και εκτυπώνονται κατόπιν παραγγελίας.

Οι αφίσες τοίχου αποτελούν μια ιδιαίτερα αγαπημένη και οικονομική επιλογή για την εντυπωσιακή διακόσμηση κάθε χώρου ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης. Για αυτό και στη συλλογή της Walls φροντίζουμε και σας παρέχουμε μια τεράστια γκάμα επιλογών σε αφίσες και poster τοίχου για να επιλέξετε!

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και θα βρείτε αφίσες:

και πολλές άλλες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Αν θέλετε να παραμένει η αφίσα σας προστατευμένη από τυχόν φθορές, αλλά και από τη σκόνη, στη Walls σας έχουμε τη λύση! Μαζί με την αγαπημένη σας αφίσα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε και την κορνίζα που θα τη φιλοξενεί. Στη συλλογή μας θα βρείτε ξύλινες κορνίζες σε:

  • φυσικό χρώμα ξύλου
  • λευκό χρώμα
  • μαύρο χρώμα

για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα με την αφίσα, αλλά και με τη διακόσμησή σας. Η ανθεκτική κατασκευή τους, σε συνδυασμό με το άθραυστο και διαφανές ακρυλικό plexiglass θα αναδείξουν μοναδικά τον πίνακά σας.

Όποιο δωμάτιο και αν θέλετε να διακοσμήσετε με τις αγαπημένες σας αφίσες, δημιουργώντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό gallery wall, στη συλλογή μας θα βρείτε αφίσες κατάλληλες να διακοσμήσουν κάθε δωμάτιο.

Μεταξύ άλλων, θα βρείτε αφίσες ιδανικές για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο, ακόμα και την κουζίνα σας. Εσείς, επιλέξτε τις αγαπημένες σας, συνοδέψτε τις με την κατάλληλη ξύλινη ή μαγνητική κορνίζα και δείτε τες να ανανεώνουν εκπληκτικά το στιλ του αγαπημένου σας δωματίου!