Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Ημερολόγιο Τοίχου - Let's Do This - Διακόσμηση Τοίχου
Ημερολόγιο Τοίχου - Let's Do This
Ακρυλικό Calendar - Let's Do This
Ημερολόγιο μεγάλο - Let's Do This
Ημερολόγια Τοίχου - Αποστάτες
Ημερολόγια Τοίχου - Mαρκαδόρος
Ημερολόγια Τοίχου - Τοποθέτηση
Ακρυλικό Ημερολόγιο Τοίχου
Ημερολόγια Τοίχου - Αποστάτες
Ημερολόγια Τοίχου - Mαρκαδόρος
Ημερολόγια Τοίχου - Τοποθέτηση
Ακρυλικό Ημερολόγιο Τοίχου
Ημερολόγια Τοίχου

Let's Do This

ΚΩΔΙΚΟΣ: 103973
Επιλέξτε μέγεθος (ΠxΥ):
Περιγραφή

Το ημερολόγιο τοίχου "Let's Do This" είναι ιδανικό για να έχετε οργάνωση στο σπίτι ή το γραφείο! Χρησιμοποιήστε κάθε ενότητα ξεχωριστά που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Υπάρχει αρκετός χώρος για να προγραμματίσετε την εβδομάδα, τον μήνα, το πρόγραμμα γευμάτων, τις λίστες εργασιών και ότι υπενθύμιση θέλετε να αναγράψετε.

Ακρυλικό Premium 5mm. Εκτύπωση με μελάνια νερού HP στο πίσω μέρος για μεγάλη διάρκεια. Δεν χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητο. Η συντήρηση της ακρυλικής επιφάνειας γίνεται με ένα βρεγμένο πανί, όχι χρήση απορρυπαντικού. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρο Non-permanent (όχι ανεξίτηλο).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρήση απορρυπαντικών με λειαντικά ή χλώριο επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της ακρυλικής επιφάνειας. Γίνεται θαμπή και χάνει την ελκυστική γυαλάδα.
Περιλαμβάνονται: Αποστάτες & βίδες.
για αγορές άνω των 50€
5-7 ημέρες σε όλη την Ελλάδα
για αγορές άνω των 100€
με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
καλέστε μας στο 210.873.20.99
φιλικά προς το περιβάλλον
Premium Ακρυλικό - Plexiglas

Το επαναχρησιμοποιούμενο ακρυλικό ημερολόγιο μπορεί να διακοσμήσει πλήρως τον τοίχο σας. Πετάξτε το μικρό βιβλίο ατζέντας και αφαιρέστε το κλασσικό χάρτινο ημερολόγιο από τον τοίχο. Τα ακρυλικά τυπωμένα ημερολόγια τοίχου προσθέτουν αισθητική στη ζωή σας, καθιστώντας το masterpiece του σπιτιού σας.

Το ημερολόγιο τοίχου είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό υψηλής ποιότητας πάχους 5mm. Μην ανησυχείτε ποτέ για τους λεκέδες γραφής, είναι 100% διαγράψιμο! Απλώς σκουπίστε με ένα υγρό πανί.

Ακρυλικό Ημερολόγιο Τοίχου - Product

Αυτό το ακρυλικό ημερολόγιο τοίχου είναι τέλειο για τη σύνταξη σημειώσεων και χρονοδιαγραμμάτων. Ξεχάστε τις αυτοκόλλητες σημειώσεις, τα σημειώματα σε κομμάτια χαρτιού, μπορείτε να γράψετε ατελείωτα μηνύματα στην επιφάνεια αυτού του ακρυλικού πίνακα σημειώσεων! Όχι άλλο σπατάλη χαρτιού ή απώλεια σημαντικών μηνυμάτων.

Επαναχρησιμοποιήσιμο μηνιαίο ημερολόγιο που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε και να κάνετε αλλαγές εύκολα. Επίπεδη επιφάνεια για ομαλή γραφή, με μαρκαδόρο non-permanent, και εύκολο σβήσιμο. Το σχέδιο είναι τυπωμένο στο πίσω μέρος της ακρυλικής επιφάνειας με μελάνια νερού της HP για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα που δεν θα ξεφλουδίσει ή θα ξεθωριάσει.


Σχετικά Προϊόντα