Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Το Minimal Line Art...Trend 2021

Το Minimal Line Art...Trend 2021

H νέα τάση στη διακόσμηση του σπιτιού, ονομάζεται line art!

Οι λεπτές φινετσάτες γραμμές και το εκπληκτικό design θα σε συνεπάρουν. Η Line art, (= γραμμική τέχνη) είναι μια τεχνική διακόσμησης που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις γραμμές, οι οποίες σχηματίζουν φιγούρες, πρόσωπα που πολλοί είναι αυτοί που την έχουν συνδυάσει με τον εξπρεσιονισμό.
                                                                 
Μερικοί από τους καλλιτέχνες που επηρέασαν αυτή τη μορφή τέχνης είναι ο Henri Matisse και Pablo Picasso. Αυτοί οι μεγάλοι καλλιτέχνες έσπαγαν πολύπλοκα θέματα και δημιουργούσαν ένα απλοποιημένο στοιχείο όπου το αποτέλεσμα δεν αλλοίωνε καθόλου το θέμα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό το είδος τέχνης υπήρχε ήδη από τον 20ο αιώνα!

Η τεχνική της line art, σου δίνει την έννοια της ψευδαίσθησης. Με όποια οπτική και αν κοιτάξεις ένα σκίτσο, σίγουρα θα αντικατοπτρίζονται παραπάνω από δύο νοήματα. Ταιριάζει σε όλα τα σπίτια, όποιο και αν είναι το στυλ τους, αφού τα γραμμικά σχέδια προσφέρουν ελεύθερη κίνηση.
                           
Η νέα αυτή τάση, προσφέρει εντυπωσιακά σχέδια που μπορούν να διακοσμήσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού, από το σαλόνι μέχρι και την κρεβατοκάμαρα. Είναι μια τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε σπίτι, καθώς μπορεί να προσθέσουν χαρακτήρα και ζωντάνια σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς να είναι υπερβολικά ενοχλητικό. 
         
Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι μπορείτε να τα συνδυάσετε με άλλα έργα, όπως φωτογραφίες, abstract θέματα ή τοπία. Oι επιλογές είναι ατελείωτες! 
Τέλος, το αποτέλεσμα μπορεί να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας και να προσθέσει μια έξτρα πινελιά στην απλότητα και στο μινιμαλισμό.
         

Το 2020 ίσως και να μην ήταν από τις καλύτερες χρονιές......Το 2021 έρχονται νέες τάσεις και ιδιαίτερα για τη διακόσμηση του σπιτιού. Μείνετε συντονισμένοι!!