Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Το φθινόπωρο πλησιάζει! Χρήσιμα tips για την φθινοπωρινή ανανέωση του σπιτιού!

Το φθινόπωρο πλησιάζει! Χρήσιμα tips για την φθινοπωρινή ανανέωση του σπιτιού!

Το καλοκαίρι σιγά σιγά αποχωρεί, οι διακοπές τελείωσαν και το φθινόπωρο είναι μπροστά μας. Κάντε την καλύτερη υποδοχή προετοιμάζοντας το σπίτι για μία cozy φθινοπωρινή διακόσμηση!

Αποχαιρέτησε τις αποχρώσεις του μπλε που θυμίζουν καλοκαίρι... Τα θερμά χρώματα παίρνουν τώρα σειρά να διακοσμήσουν και να ανανεώσουν όλους τους τοίχους των δωματίων σου!  Αν αφήσουμε την φύση να αποφασίσει ποια χρώματα θα κυριαρχούν, τότε, αυτά είναι το πορτοκαλί, το κίτρινο, το καφέ και το μπεζ!

Μερικές προτάσεις για αλλαγή σε φθινοπωρινή διακόσμησης είναι οι παρακάτω:

1. Αρχικά, πρόσθεσε στους τοίχους σου πίνακες!

Πίνακες με αποχρώσεις του φθινοπώρου! Αμέσως θα νιώσεις μια ζεστή αύρα που θα δημιουργηθεί. Άφησε την ομορφιά των ξεραμένων λουλουδιών και φύλλων να κλέψουν τις εντυπώσεις και να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα!

Εκμεταλλεύσου την τάση που κυριαρχεί με τα multipanel και πρόσθεσε τα σε έναν άδειο, βαρετό τοίχο! Αμέσως θα αποκτήσει νόημα και το γούστο σου θα συζητηθεί!

2. Οι ταπετσαρίες τοίχου παίρνουν σειρά!

Η τοποθέτηση μίας μόνο ταπετσαρίας θα σου λύσει τα χέρια. Μπορεί να ολοκληρώσει την διακόσμηση σου στο λεπτό και να μην χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Στην συλλογή μας θα βρεις ιδιαίτερα θέματα που θα δώσουν αυτό που αναζητάς και σίγουρα δεν θα φύγεις απογοητευμένος!

3. Κάνε τους τοίχους να μιλάνε από μόνοι τους με αυτοκόλλητα τοίχου!

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσεις προσωπικότητα στον τοίχο σου είναι να φτιάξεις την διάθεση σου και να αποφύγεις την φθινοπωρινή μελαγχολία που μπορεί να σε πιάσει! Διακόσμησε με ένα αυτοκόλλητο τοίχου που παρέχει μόνο τον σχηματισμό ενός φύλλου και δες να προβάλλεται η εποχή με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο!

4. Σχεδόν ανέξοδα μπορείς να βάλεις το φθινόπωρο μέσα στο σπίτι σου με ένα αυτοκόλλητο πόρτας!

Τόλμησε να διακοσμήσεις την πόρτα σου και να βάλεις κι αυτή στο mood του υπόλοιπου decor! Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη! Mε αυτόν τον τρόπο μπορείς να καλύψεις διάφορες φθορές ή ατέλειες που μπορεί να έχει και ταυτόχρονα να δώσεις μοντέρνες πινελιές με την μπεζ απόχρωση του!

Κάνε το σπίτι σου μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά με βασικά σου εργαλεία το γούστο και τη φαντασία σου χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη. Καλό Φθινόπωρο!!!