Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Στιγμές μια Ζωής στο Τοίχο σας

Στιγμές μια Ζωής στο Τοίχο σας

Ο καλύτερος τρόπος να γεμίσεις έναν χώρο που αγαπάς, είναι με αναμνήσεις που θυμίζουν στιγμές από το παρελθόν. Φωτογραφίες από προηγούμενα ταξίδια, μεγάλα ορόσημα, γιορτές, ακόμα και καθημερινές στιγμές. Αυτές οι συλλογές σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο σαν το σπίτι σας. Προτού γεμίσετε τους γυμνούς τοίχους σας με φωτογραφίες ή posters με κορνίζα, αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε τo δικό σας wall gallery.

Για να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, δείτε ιδέες διακόσμησης τοίχου παρακάτω που είναι ιδανικές για τον χώρο σας.

1. Φτιάξτε τo δικό σας Wall Gallery στο σπίτι
Oι περισσότεροι από εσάς, πιθανότατα έχετε εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) ψηφιακές φωτογραφίες αποθηκευμένες στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να σας μείνουν αξέχαστες αυτές οι στιγμές είναι να δημιουργήσετε ένα wall gallery που θα βλέπετε κάθε μέρα αυτές τις αναμνήσεις.

- Πολύπτυχοι πίνακες, Multipanel
- Ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή αυθόρμητες και πολύχρωμες.
- Αντικείμενα που δεν είναι φωτογραφίες, όπως σημαίες, γράμματα ή μετάλλια
 


2. Δημιουργήστε collage με τις φωτογραφίες σας.
Το κλειδί για αυτήν την εφαρμογή στο τοίχο είναι να καταφέρετε την σωστή γεωμετρία. Για να ξεκινήσετε ένα συνδυασμό φωτογραφιών ή collage, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

- Χάρακα ή μεζούρα
- Ένα μολύβι 
- Washi tape ή αφρώδες ταινία διπλής όψης
- Χώρος δαπέδου ή τραπεζιού για να προσχεδιάσετε την τοποθέτηση των φωτογραφιών σας.

Ξεκινήστε απλώνοντας τις εικόνες σε ένα επίπεδο χώρο στα όρια των διαστάσεων που θέλετε. Μετρήστε την απόσταση μεταξύ κάθε εκτύπωσης για να δημιουργήσετε ευθείες. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τετράγωνες εκτυπώσεις φωτογραφιών στο ίδιο μέγεθος που θα έχουν παρόμοιο τόνο απόχρωσης. 

Όταν ετοιμάσετε το collage που σας αρέσει, σημειώστε προσεκτικά το σημείο τοποθέτησης της φωτογραφίας κατευθείαν στο τοίχο χρησιμοποιώντας ένα απαλό μολύβι. Ξεκινήστε να προσθέτετε κάθε εκτύπωση φωτογραφίας ξεκινώντας από το κέντρο του πλέγματος σας και επεκτείνοντας προς τα έξω χρησιμοποιώντας την ταινία σας. Μετρήστε το κενό μεταξύ κάθε εκτύπωσης και βεβαιωθείτε ότι το λευκό διάστημα είναι ομοιόμορφο παντού.


3. Χρησιμοποιήστε εκτυπώσεις φωτογραφιών μεγάλου μεγέθους
Οι εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων αναβαθμίζουν το θέμα σας. Οι φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους συνήθως στέκονται μόνες τους, αλλά υπάρχουν μερικοί παιχνιδιάρικοι τρόποι για να τις εμφανίσετε ομαδοποιώντας πολλές εκτυπώσεις μαζί. Μερικές ιδέες είναι:

- Συνδυασμοί καρέ : Οι εικόνες σας μπορούν να «μιλούν» μεταξύ τους αντιστρέφοντας παρόμοια στιγμιότυπα για να αντικρίσουν η μία την άλλη. 
- Διαίρεση εικόνας : Δημιουργήστε ένα πολύπτυχο αποκόπτοντας την ίδια εικόνα. Εκτυπώστε την εικόνα σας διαιρώντας την σε δύο ή τρία καρέ. Στη συνέχεια, τοποθετήστε κάθε εκτύπωση με ένα κενό μεταξύ τους.

4. Ένα #Shelfie για Selfies
Αντί να προβάλλετε όλες τις φωτογραφίες σας σε τοίχους, χρησιμοποιήστε ένα κομψό ράφι. Τοποθετήστε ένα ράφι στο σαλόνι, για φωτογραφίες selfie μαζί με άλλα αναμνηστικά αντικείμενα. 
Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για την επίδειξη των φωτογραφιών και ζωγραφιών των παιδιών σας. Ακόμη και προσωπογραφίες των παιδιών σας μπορούν να προσθέσουν διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο χώρο.
 


5. Κλασική διακόσμηση τοίχου σε καμβά
Οι εκτυπώσεις φωτογραφιών σε καμβά μπορούν να δώσουν στο χώρο σας μια ζεστή αίσθηση σε ένα δωμάτιο που χρειάζεται υφή και ζωή. Οι οικογενειακές φωτογραφίες και οι φωτογραφίες γάμου είναι μια καλή επιλογή για εκτύπωση σε καμβά, οι φωτογραφίες σας σε αυτή την παραδοσιακή επιλογή θα δώσουν μια νέα τροπή. Προσπαθήστε να ταιριάξετε τις εκτυπώσεις σας με ξύλινες κορνίζες, συνδυάζοντας τες με το χρώμα των επίπλων σας για μια ομοιόμορφη και ισορροπημένη  αίσθηση. 


6. Wall Gallery Σκάλας
Οι φωτογραφίες αποτελούν μια κλασική πρόταση στη διακόσμηση σκάλας εισόδου. Ωστόσο, μια πολύ όμορφη ιδέα για εσένα που επιζητάς κάτι διαφορετικό, είναι να δημιουργήσεις στον τοίχο της σκάλας ένα Wall Gallerry. Μια διασκεδαστική ιδέα είναι να αφήσετε τις φωτογραφίες σας να πουν μια ιστορία καθώς ο επισκέπτης του σπιτιού σας ανεβαίνει τη σκάλα. Ίσως είναι φωτογραφίες των παιδιών σου, που μεγαλώνουν καθώς ανεβαίνεις ψηλότερα. Ή, ίσως επιλέξετε φωτογραφίες των συγγενών σας — διαφορετικές γενιές σε κάθε βήμα.

7. Διακόσμηση στον τοίχο πάνω από το τζάκι.
Το τζάκι στο σπίτι είναι ένα στοιχείο που θα παραμείνει πάντα κλασικό και βασικό. Είναι ήδη ένας χώρος συγκέντρωσης και χαλάρωσης, γι' αυτό επιλέξτε φωτογραφίες που είναι ξεχωριστές για εσάς και που θέλετε να μοιραστείτε με άλλους. Ο χώρος πάνω από το τζάκι προσφέρει ένα εξαιρετικό χώρο διακόσμησης. Αντί να έχετε ένα απλό κομμάτι της τέχνης στον τοίχο πάνω από το τζάκι σας, επιλέξτε μια συλλογή από αναμνηστικές φωτογραφίες συνδυάζοντας τες με ταιριαστά κομμάτια.
Πολλοί άνθρωποι τοποθετούν στο τζάκι τα vintage κομμάτια τους, οπότε αν θέλετε ζεστούς ουδέτερους τόνους εδώ, επιλέξτε φωτογραφίες σε σέπια, ασπρόμαυρο ή με γήινα χρώματα.

Μοιραστείτε τις πιο αγαπημένες σας στιγμές εξερευνώντας όλες τις επιλογές διακόσμησης τοίχου για το χώρο σας ΣΗΜΕΡΑ!!