Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Πώς να διακοσμήσετε έναν μεγάλο άδειο τοίχο!

Πώς να διακοσμήσετε έναν μεγάλο άδειο τοίχο!

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρούμε έμπνευση όταν κοιτάζουμε έναν εντελώς κενό τοίχο. Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για την τέλεια διακόσμηση τοίχου, είναι χρήσιμο να δείτε παραδείγματα για να εμπνευστείτε. Δείτε τα παραδείγματά μας παρακάτω για να μάθετε πώς να διακοσμήσετε έναν μεγάλο τοίχο.

Ενώ αυτή η επιλογή μπορεί να φαίνεται προφανής με την πρώτη ματιά, η επιλογή διακόσμησης ενός μεγάλου κενού τοίχου με ένα μόνο έργο τέχνης του επιτρέπει να λάμπει και να αγκαλιάζει τον απρόσωπο χώρο. Επιλέξτε οποιοδήποτε έργο τέχνης ή φωτογραφία. Επιλέξτε ένα μεγάλό μέγεθος και τοποθετήστε το σε κεντρικό σημείο του τοίχο - κρεμάστε το πάνω από έναν καναπέ ή στο μισό του τοίχου - και στη συνέχεια κρεμάστε το στο ύψος των ματιών.

Υπόδειξη!
Μην ψάχνετε για συμμετρία ύψους (ίσος χώρος πάνω και κάτω) όταν κρεμάτε κορνίζες. Αντ 'αυτού, κρεμάστε πλαίσια στο ύψος των ματιών για να τραβήξετε την προσοχή φυσικά και αβίαστα. 

Τα δίπτυχα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τη δομή και το οπτικό ενδιαφέρον όταν διακοσμείτε έναν μεγάλο κενό τοίχο. Έργα τέχνης και φωτογραφίες πολλών κομματιών μπορούν να τοποθετηθούν με έναν από τους δύο τρόπους: ως ένα κομμάτι χωρισμένο στα δύο (δίπτυχο) ή δύο συναφή κομμάτια που συνδυάζονται μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από δύο κομμάτια για να δημιουργήσετε ένα wall gallery.

Ένας εύκολος τρόπος για να γεμίσετε έναν κενό τοίχο είναι να εμφανίσετε μια συλλογή αντικειμένων-δοκιμάστε μια ομάδα διακοσμητικών από φυσικά υλικά, αντίστοιχα έργα τέχνης ή οικογενειακές φωτογραφίες. Προσθέστε μικρές λεπτομέρειες όπως ένα σύνολο βιβλίων ή διακοσμητικά από φυσικά υλικά που ταιριάζουν απόλυτα στην εμφάνιση τους.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήστε τον τοίχο της γκαλερί σας γεμίζοντας ολόκληρο τον τοίχο σας με κομμάτια που σας αρέσουν. Αυτή η εντυπωσιακή συλλογή σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες. Μετρήστε τα κομμάτια που θέλετε να συμπεριλάβετε και σημαδέψτε εκ των προτέρων πού θα πάει κάθε εικόνα. Μην φοβάστε να αναμίξετε σχήματα, μεγέθη και κορνίζες- η ποικιλία φαίνεται υπέροχη σε έναν τοίχο γκαλερί.

Αν ψάχνετε για μια δημιουργική αλλαγή, αναζητήστε αυτοκόλλητα ή ταπετσαρίες δηλώσεων για να γεμίσετε τον κενό τοίχο σας. Μπορείτε να βρείτε αυτοκόλλητα αρκετά μεγάλα για να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου σας ή ένα μικρότερο κομμάτι για να κάθεται πάνω από τον καναπέ σας. Τα αυτοκόλλητα τοίχου διαθέτουν κόλλα φιλική προς τον τοίχο που δεν καταστρέφει το χρώμα σας. Σκεφτείτε το σαν μια επιλογή διακόσμησης χαμηλού budget.  
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ταπετσαρία με ενα μοτίβο ή μια φωτογραφία για τον τοίχο σας. Προσπαθήστε να επιλέξετε χρώματα που είναι συμπληρωματικά του καναπέ σας και της υπόλοιπης διακόσμησης του δωματίου. Εάν δεν θέλετε να γεμίσετε ολόκληρο τον τοίχο, δοκιμάστε να τοποθετήστε μια μπορντούρα ταπετσαρίας στο ταβάνι για αλλαγή!

Όπως είδατε υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε έναν άδειο μεγάλο τοίχο. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και μη φοβάστε να πειραματιστείτε με αποχρώσεις, υλικά και ιδιαίτερα έργα τέχνης.