Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Πώς να αποκτήσετε εξαιρετικά αποτελέσματα τοποθετώντας ταπετσαρία σε κάθε δωμάτιο.

Πώς να αποκτήσετε εξαιρετικά αποτελέσματα τοποθετώντας ταπετσαρία σε κάθε δωμάτιο.

Εγώ προσωπικά είμαι fan των ταπετσαριών, πιστεύω πως είναι ένας σχετικά γρήγορος και προσιτός τρόπος για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, είτε θέλετε να ανανεώσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο είτε απλά να ζωντανέψετε τα πράγματα λίγο με έναν τοίχο πιο ιδιαίτερο.

Ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα μου (αγαπώ …γραφικά και γεωμετρικά μοτίβα -όπως μπορείτε να δείτε!) Διαβάστε παρακάτω για το «πώς να….».
                                                                                    
                                                                                       
Πραγματοποιήστε την επιλογή σας
Μια καλής ποιότητας ταπετσαρία είναι ανθεκτική και εύκολο να τοποθετηθεί, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε την τέλεια ταπετσαρία για τις ανάγκες σας. Αρχικά, σκεφτείτε πού πηγαίνει η ταπετσαρία. Στην κουζίνα, στο μπάνιο και τα παιδικά δωμάτια, για παράδειγμα, μπορεί να είναι προτιμότερο να επιλέξετε ταπετσαρία βινυλίου ή ένα πλενόμενο υλικό, την οποία μπορείτε να καθαρίσετε με ένα πανί ή σφουγγάρι.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την ποσότητα φωτός που παίρνει το δωμάτιο. Στα πιο σκούρα δωμάτια προτιμάτε τους πιο ζεστούς τόνους για να «φωτίσετε» το δωμάτιο. Πριν κάνετε την επιλογή σας είναι πάντα καλύτερο να παραγγείλετε δείγματα ταπετσαρίας, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε σε διαφορετικούς τοίχους και να ελέγξετε πώς φαίνονται σε διάφορες ώρες της ημέρας ή της νύχτας - βεβαιωθείτε ότι βλέπετε το υλικό της επιλογής σας με τεχνητό φως, καθώς αυτό θα διαφέρει από το φυσικό φως.
                                                                                             
Ονειρεμένα Wall Statement
Μια μοντέρνα ταπετσαρία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε εντυπωσιακές αλλαγές. Ωστόσο, εάν θέλετε να αλλάξετε χρώμα και υφή (τούβλο, πέτρα, τσιμέντο) σε ένα χώρο, αλλά δεν θέλετε να είναι υπερβολικός, ή αν αγαπάτε ένα μοτίβο ταπετσαρίας αλλά δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το υποστηρίξετε σε όλο το δωμάτιο, προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα Wall Statement. Δώστε έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου, όπως στην καμινάδα ή στον τοίχο πίσω από ένα κρεβάτι.
Υπάρχουν και άλλοι ευφάνταστοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία χωρίς να επιλέξετε πλήρη κάλυψη. Οι μοντέρνες ταπετσαρίες είναι σχεδόν σαν έργα τέχνης από μόνα τους - εξ ου και η τρέχουσα τάση για την πλαισίωση ενός μεγάλου τοίχου με ταπετσαρία που λειτουργεί ως έργο τέχνης. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ράφια ή έπιπλα "upcycling" χρησιμοποιώντας κομμάτια ταπετσαρίας ή δημιουργήστε το δικό σας κεφαλάρι εκτυπώνοντας την αγαπημένη σας φωτογραφία σε ταπετσαρία.
                                                                                                 
                                                                                 
ΣΑΛΟΝΙ
Όταν πρόκειται για ταπετσαρία στο σαλόνι σας, μην σκεφτείτε ότι είναι ένα μικρό ή μεγάλο  δωμάτιο που απαιτεί μικρότερη εκτύπωση ταπετσαρίας. Τα μεσαία ή και μεγάλα σχέδια μπορούν πραγματικά να κάνουν το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο. Μια κάθετη ριγέ ταπετσαρία μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι ένα δωμάτιο έχει υψηλότερη οροφή και να φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, ενώ τα ανοιχτά χρώματα δημιουργούν μια πιο ανοιχτή, ευάερη αίσθηση.
                                                                   
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή της ταπετσαρίας σας μπορεί να αλλάξει εντελώς τη διάθεση των υπνοδωματίων. Τα μεταλλικά (γκρι, χρυσό, ασημί) χρώματα θα δημιουργήσουν ένα λαμπερό vibe, ένα όμορφο floral​ θα δώσει στο δωμάτιό σας μια ζεστή παραδοσιακή αίσθηση, οι τολμηρές γεωμετρίες θα φέρουν ένα κομψό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε επίσης ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρμονική και συντονισμένη αίσθηση στην κρεβατοκάμαρά σας επιλέγοντας τα χρώματα της ταπετσαρία σας που θα επαναλαμβάνονται στην επιλογή των κλινοσκεπασμάτων και των μαξιλαριών. Για τα υπνοδωμάτια των παιδιών, τα αυτοκόλλητα τοίχου μπορούν να κάνουν ένα διασκεδαστικό εστιακό σημείο.

                                                                                                 
ΚΟΥΖΙΝΑ
Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ταπετσαρία που ταιριάζει καλά με τα ντουλάπια και τις συσκευές σας και δεν κατακλύζει το δωμάτιο. Δημιουργήστε και εδώ ένα wall statement όπως στο υπνοδωμάτιο και το καθιστικό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία σε έναν τοίχο της κουζίνας σας διατηρώντας παράλληλα τα υπόλοιπα τοιχώματα ουδέτερα. Αυτό θα δημιουργήσει οπτικό ενδιαφέρον και θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό σημείο εστίασης. Εάν έχετε μια βιτρίνα (ποτηριέρα) ή ανοιχτά ντουλάπια, δοκιμάστε την ταπετσαρία στις πίσω επιφάνειες. Αυτό θα κάνει τις πορσελάνες και τα πιάτα σας να ξεχωρίζουν.

                                           
ΜΠΑΝΙΟ
Οι άνθρωποι τείνουν να βάφουν το μπάνιο και όχι να το ντύνουν με ταπετσαρία, λόγω προβλημάτων με υγρασία, οι σημερινές ταπετσαρίες πληρούν τις προδιαγραφές για τοποθέτηση και στο χώρο αυτό. Κατά κανόνα, οι άνθρωποι έχουν την τάση να επιλέγουν φωτεινότερα χρώματα στο μπάνιο, καθώς είναι συνήθως ένας σχετικά μικρός χώρος, αλλά ένα μπάνιο είναι το τέλειο δωμάτιο για να πειραματιστείτε με πιτσιλιές που έχουν έντονα χρώματα, τολμηρά σχέδια και μεγάλα μεγέθη.