Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Let's Stay in Bed! Ανανέωσε την κρεβατοκάμαρα με τους πιο απλούς τρόπους.

Let's Stay in Bed! Ανανέωσε την κρεβατοκάμαρα με τους πιο απλούς τρόπους.

Αν είστε σε φάση που θέλετε να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, θα πρέπει να ξεκινήσετε μια έρευνα αγοράς. Επειδή δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσετε όλα τα έπιπλα της κρεβατοκάμαράς σας θα επικεντρωθείτε σε άλλους είδους αλλαγές. Όπως είναι οι πίνακες - poster, τα αυτοκόλλητα, το χρώμα στους τοίχους. Ίσως αποφασίσετε να βάλετε ταπετσαρία, που είναι πολύ της μόδας, στη μια πλευρά του τοίχου και να τη « φωτίσετε» με ένα φωτιστικό οροφής.



Επενδύστε τους τοίχους σας με πανέμορφες και στιλάτες ταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας. Επιλέξτε ένα σχέδιο που ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα που υπάρχουν μέσα στο υπνοδωμάτιο.
Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και πολύ οικονομικό ακόμα και για το πάιδικό δωμάτιο!


Για το παιδικό δωμάτιο διαλέξτε μία ταπετσαρία  που θα καλύπτει το κάτω μισό του τοίχου ή μία πλούσια, φλωράλ ταπετσαρία ή μία χαρούμενη, αλλά μίνιμαλ.
Aν η ταπετσαρία δεν σας κερδίζει, τότε μπορείτε να περάσετε στη λιγότερο… εκτεταμένη και πιο εύκολη επιλογή του αυτοκόλλητου τοίχου.


Τα αυτοκόλλητα τοίχου κάνουν θραύση τα τελευταία χρόνια καθώς αποτελούν τη λιγότερο δαπανηρή λύση ανανέωσης που μεταμορφώνει την κρεβατοκάμαρα πανεύκολα και γρήγορα!



Μία άλλη έξυπνη λύση για διακόσμηση στην κρεαβτοκάμαρα ειναι οι Πίνακες - Poster!

Οι πίνακες σε κάμβα σήμερα είναι μια μορφή τέχνης, ένας τρόπος για να ομορφύνουμε ένα χώρο και να εκφράσουμε την αισθητική μας.
Τοποθετήστε ένα πίνακα – poster της επιλογή σας για το πιο intimate δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο ζεις τις πιο ιδιαίτερες και προσωπικές στιγμές σου.
Οι στρώσεις με πίνακες στο πάτωμα ή πάνω σε έπιπλα χαρίζει σοφιστικέ στυλ στο χώρο.



Εκτός από layering πινάκων μπορείτε να κρεμάσετε πολλά κάδρα πάνω από το κρεβάτι έτσι ώστε να δημιουργήσετε το διακοσμητικό εφέ της γκαλερί.
Ένας πρωτότυπος τρόπος τοποθέτησης των πινάκων στο υπνοδωμάτιο είναι όχι σύμφωνα με τη θέση του κρεβατιού αλλά σύμφωνα με τη θέση και το ύψος του κομοδίνου.



Φαντάσου λοιπόν το ιδανικό υπνοδωμάτιο που θα ήθελες να ξυπνάς! Όταν σκεφτείς καλά ποια θα ήταν η ιδανική κρεβατοκάμαρα για εσένα, τότε θα μπορέσεις να την ανανεώσεις.
Πάμε στοίχημα ότι θα ξυπνάς με καλύτερη διάθεση;