Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Ιδέες διακόσμησης για το φοιτητικό σου σπίτι

Ιδέες διακόσμησης για το φοιτητικό σου σπίτι

Η φοιτητική ζωή σηματοδοτεί τα καλύτερα χρόνια και την έναρξη των μεγαλύτερων αλλαγών της ζωής σου ξεκινώντας από  την απόκτηση του πρώτου δικού σου σπιτιού.

Η διακόσμηση αυτού θα αποτελείται από το δικό σου μοναδικό γούστο που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ σου. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε τις καλύτερες οικονομικές επιλογές. Μερικές προτάσεις από εμάς είναι οι εξής:

1. Δώστε προσωπικότητα στους τοίχους με χρωματιστούς πίνακες!

Οι τοίχοι του φοιτητικού σου σπιτιού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σε λευκή ή μπεζ απόχρωση, χωρίς την δυνατότητα να μπορείτε να προσθέσετε το χρώμα της επιλογής σας! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν μονότονοι και βαρετοί καθώς ένας πίνακας σε έντονα χρώματα μπορεί να φέρει εύκολα και οικονομικά το επιθυμητό αποτέλεσμα!

2. Κάνε τους τοίχους σου να μιλάνε από μόνοι τους!

Φτιάξε μία γωνία στο σπίτι σου με όμορφες ενθαρρυντικές αλλά και χιουμοριστικές φράσεις που θα παίρνεις δύναμη καθημερινά και κίνητρο να μην παρατήσεις τα όνειρα σου! Τα παρακάτω πόστερ τοίχου της συλλογής μας αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή που θα ανανεώνει την διάθεση σου με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο! 

Επιπρόσθετα, οι χιουμοριστές φράσεις δεν πρέπει να λείπουν από το χώρο σου!  Δώσε μία παιχνιδιάρικη διάθεση στους τοίχους σου που θα ενθουσιάσει όλους σου τους φίλους!

3. Δημιούργησε πίνακες με τις προσωπικές σου φωτογραφίες!

Όσο και να έχεις ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι μένεις μόνος σου και είσαι πλέον πιο ανεξάρτητος χωρίς τους γονείς σου, θα έρθουν στιγμές που θα νοσταλγείς το πατρικό σου σπίτι! Μία γλυκιά και υπέροχη ιδέα είναι να προσθέσεις στους τοίχους του σπιτιού σου πίνακες με φωτογραφίες με την οικογένεια σου για να τους νιώθεις δίπλα σου κάθε λεπτό της ημέρας καθώς διασχίζεις τον διάδρομο!

4. Τοποθέτησε αυτοκόλλητα τοίχου που θα ζωντανέψουν το χώρο

Σε ένα φοιτητικό σπίτι τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν τάση καθώς αποτελεί το πιο εύκολο τρόπο για να εμπλουτίσεις τον χώρο σου! Τα γεωμετρικά αυτοκόλλητα της συλλογής μας θα δώσουν μια μοναδική αισθητική με χαμηλό.

Ακόμα, και το πιο απλά αυτοκόλλητα της συλλογής μας μπορούν να φέρουν αυτό που επιθυμείς στην διακόσμηση σου στο λεπτό! Χαλάρωσε ύστερα από μία πολυάσχολη μέρα στην σχολή σου κοιτάζοντας τον τοίχο που έχεις ονειρευτεί!