Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Δημιουργήστε αρμονία χρωμάτων με τρεις απλούς τρόπους!

Δημιουργήστε αρμονία χρωμάτων με τρεις απλούς τρόπους!

Μάθετε τα βασικά για τους συνδυασμούς χρωμάτων και δημιουργήστε αρμονία στο σπίτι με τα αγαπημένα σας Poster - Πίνακες!

Η δημιουργία ενός όμορφου χώρου πολλές φορές είναι πρόκληση, πολλοί από εμάς καταλήγουν να αισθάνονται ότι δεν γνωρίζουν να φτιάξουν ένα χώρο να δείχνει αρκετά σωστός. Αλλά μην φοβάστε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Ακολουθώντας κάποια βασικά βήματα σχεδιασμού, η διακόσμηση του σπιτιού σας μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο και ευχάριστη. Σε αυτό το άρθρο θα σας μεταφέρουμε κάποιες βασικές συμβουλές για το σωστό συνδυασμό των χρωμάτων, με σκοπό την δημιουργία ενός πανέμορφου σπιτιού.



 
 

MONOCHROME - ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ

Γιατί να σπάτε το κεφάλι σας για να φτιάχνετε χρωματικούς συνδυασμούς που μπορεί να μην είναι της μόδας του χρόνου; Χρησιμοποιήστε ένα και μόνο χρώμα για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και να ζωντανέψετε τους χώρους σας.

Η μονοχρωμία προέρχεται από ένα μόνο χρώμα, χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις - τόνους από το ίδιο χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση δημιουργήσαμε έναν τοίχο - γκαλερί με Poster απο ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε μια κρεβατοκάμαρα με διαφορετικές παραλλαγές του γκρι χρώματος.





                        


COMPLEMENTARY - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ

Αυτό το στυλ συνδυασμού μπορεί να φαίνεται λίγο τολμηρό για μερικούς, αλλά αν το εφαρμόσετε το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό! Το complementary στυλ είναι συνδυασμοί δύο χρωμάτων που κάθονται απέναντι το ένα στο άλλο στον τροχό του χρώματος. Είναι χρώματα υψηλής αντίθεσης, όπως κίτρινο με μοβ ή μπλε με  πορτοκαλί. Χρησιμοποιήστε αυτές τις αντιθέσεις χρωμάτων ως τόνους επάνω σε ένα ουδέτερο φόντο ή χρησιμοποιήστε ένα από τα χρώματα ως βασικό χρώμα και το άλλο ως χρώμα τοίχου. Σε αυτό το δωμάτιο προσθέσαμε πορτοκαλί χρώμα ως χρώμα έμφασης σε βαθύ μπλε βάση που είχε ο τοίχος.





NEUTRALS - ΓΗΙΝΑ


Οι γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το καφέ και το ιβουάρ είναι διαχρονικές αξίες που δίνουν ηρεμία στο σπίτι σας! Μην διστάσετε να επιλέξετε θέματα που περιέχουν μικρές πινελιές και λεπτομέρειες με ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο, το λευκό, το γκρι και το μπεζ. Σε αυτό το καθιστικό έχουμε επιλέξει να πάμε με ζεστά και ουδέτερα χρώματα. Δείτε εδώ τα κρεμώδη λευκά και αποχρώσεις του καφέ πως προσδίδουν μια ζεστή αλλά κλασική αίσθηση στο χώρο σας.