Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Διακόσμηση τοίχου: Ιδέες και τάσεις για το 2024

Διακόσμηση τοίχου: Ιδέες και τάσεις για το 2024

Όλοι θέλουμε το σπίτι μας να είναι ένα πραγματικό στολίδι, μοντέρνο, που θα εκπέμπει στιλ και ζεστασιά! Για αυτό, αν θέλετε και εσείς να ανανεώσετε το χώρο σας εκπληκτικά και να τον κάνετε μοναδικό, ακολουθώντας τις τάσεις του 2024, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Στο παρόν άρθρο, θα μιλήσουμε για τις νέες τάσεις στη διακόσμηση που επιτάσσει η εποχή, δίνοντάς σας παράλληλα και decor tips για να διακοσμήσετε τους τοίχους στο σπίτι σας με τον καλύτερο τρόπο!

Όποιο και αν είναι το στιλ που σας αντιπροσωπεύει, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε τα κατάλληλα tips για να ενισχύσετε και να απογειώσετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας!

Τάσεις διακόσμησης για το 2024

Οι τάσεις που θα επικρατήσουν και για το 2024 στη διακόσμηση είναι οι minimal, αλλά φυσικά και οι πιο εκκεντρικές, με αφίσες και πίνακες που θα στολίζουν υπέροχα τους τοίχους κάθε σπιτιού. 

Έτσι, αν είστε λάτρεις του αφηρημένου, του minimal ή του vintage, ετοιμαστείτε φέτος να ανανεώσετε εκπληκτικά το στιλ των αγαπημένων σας δωματίων, διακοσμώντας τους τοίχους σας μοναδικά!

Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσετε και στα χρώματα που αποτελούν τάση για το 2024, καθώς αυτά είναι που παίζουν τον σημαντικότερο παράγοντα για ένα υπέροχο αισθητικά αποτέλεσμα. 

Τα χρώματα, λοιπόν, που θα επικρατήσουν είναι το ανθρακί, που αποτελεί την μεγαλύτερη τάση για φέτος, τα ήρεμα χρώματα όπως το γκρι, το μπεζ, το λευκό, το μαύρο, αλλά και οι πιο ζεστές αποχρώσεις όπως το μπορντό, το σοκολατί, και το σκούρο μπλε.

Έτσι, παίξτε με τα χρώματα, κάντε εκπληκτικούς συνδυασμούς με τα στοιχεία που έχετε σε κάθε δωμάτιο και δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται.

Decor Tips για το 2024 από το Walls

Αφού τελειώσετε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας, αλλά και τις διακοσμητικές παρεμβάσεις σας στα έπιπλα και τους καναπέδες σας, με ριχτάρια και διακοσμητικά αντικείμενα, ήρθε η ώρα να απογειώσετε τη διακόσμησή σας τοποθετώντας αφίσες ή πίνακες στους τοίχους.

Εμείς στο Walls, θα σας δώσουμε τα πιο hot 2024 tips ανάλογα το στιλ σας για να έχετε ένα ολοκληρωμένο διακοσμητικό αποτέλεσμα, που θα κλέψει τις εντυπώσεις

1. Minimal

Πείτε τέλος στον υπερφορτωμένο χώρο και ακολουθήστε τις τάσεις που επιτάσσει ο μινιμαλισμός για το 2024. Μετακινήστε τα έπιπλά σας δημιουργώντας κενούς χώρους και “γεμίστε” τους με υπέροχους minimal πίνακες ή αφίσες.

Minimal θέματα που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμηση είναι τα line art, τα γεωμετρικά και τα μηνύματα, που θα κάνουν τον χώρο πιο μοντέρνο και ξεχωριστό. Προτιμήστε αποχρώσεις ασπρόμαυρες ή και μαύρες με χρυσό και δώστε ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ.

2. Abstract

Σε συνέχεια της minimal, η abstract διακόσμηση αποτελεί μια ιδιαίτερα αγαπημένη επιλογή διακόσμησης, αλλά και τάση για το 2024. Abstract πίνακες και αφίσες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη minimal διακόσμηση του τοίχου σας, αλλά και όχι μόνο!

Οι abstract αφίσες και πίνακες είναι ιδανικοί να προσδώσουν στο χώρο σας ένα πιο μοντέρνο, αλλά και vintage ύφος, με περίτεχνα floral μοτίβα και ζεστές αποχρώσεις που θα δούμε πολύ φέτος.

3. Vintage

Αν πάλι προτιμάτε το πιο εκκεντρικό και vintage στιλ, στη συλλογή του Walls θα βρείτε εκπληκτικές vintage αφίσες, αλλά και πίνακες για να δώσετε την τελική πινελιά που θα αναβαθμίσει τη διακόσμησή σας.

Vintage θέματα με παλιές διαφημίσεις, αλλά και θέματα και χρώματα μιας άλλης εποχής είναι αυτά που θα βρείτε. Έτσι, εύκολα, ακολουθώντας τα σύγχρονα decor trends, θα διακοσμήσετε υπέροχα τους τοίχους σας!

4. Ζωγράφοι

Άλλη μια τάση που επιστρέφει δυναμικά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή, είναι η διακόσμηση των τοίχων με έργα διάσημων ζωγράφων! Ανάλογα την εποχή τους και τα ρεύματα που ακολουθούσαν, μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας, ακολουθώντας τις νέες τάσεις, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Έτσι, είτε θέλετε να δώσετε μοντέρνο, minimal, vintage, abstract στιλ στη διακόσμησή σας, θα βρείτε αφίσες με έργα ζωγράφων που θα απογειώσουν την αισθητική του χώρου σας δίνοντας ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ!

Παραδείγματα ζωγράφων που θα διακοσμήσουν τέλεια τους τοίχους σας:

5. ​Gallery Wall

Και φυσικά δεν θα γινόταν να λείπουν από τα decor tips μας για το 2024 τα αγαπημένα όλων gallery wall. Επιλέξτε δίπτυχα, τρίπτυχα ή τετράπτυχα gallery wall και παίξτε με τα θέματα και τις διαστάσεις.

Ο συνδυασμός διαφορετικών θεμάτων, υφών και διαστάσεων θα δώσει ένα πιο μοντέρνο ύφος στον τοίχο σας, που θα τον κάνει μοναδικό. Αν, φυσικά, προτιμάτε τη συμμετρία, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα gallery wall τοποθετώντας τις αφίσες και τους πίνακες που σας αρέσουν στη σειρά.

Τέλος, ανάλογα το αγαπημένο σας στιλ, μπορείτε να δώσετε ένα minimal, vintage, abstract ή μοντέρνο ύφος στον τοίχο, συνδυάζοντας τα κατάλληλα θέματα και  ακολουθώντας τις τάσεις του 2024!

Ακολουθήστε τις τάσεις του 2024 με επιλογές από το Walls

Με μοναδικές επιλογές σε αφίσες - poster και πίνακες που θα βρείτε στη συλλογή του Walls ετοιμαστείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα μοναδικό piece of art, ακολουθώντας τις τάσεις διακόσμησης του 2024!

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας θέματα που ταιριάζουν καλύτερα στο στιλ σας και διακοσμήστε υπέροχα τους τοίχους σας. *Μη ξεχάσετε την τοποθέτησή τους και στην αντίστοιχη κορνίζα, που θα ολοκληρώσει και θα απογειώσει το στιλ του πίνακα ή της αφίσας που θα επιλέξετε!*