Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
Διακόσμηση για ρομαντική κρεβατοκάμαρα σε 5 απλά βήματα

Διακόσμηση για ρομαντική κρεβατοκάμαρα σε 5 απλά βήματα

Όλοι θέλουμε η κρεβατοκάμαρά μας να είναι μια ζεστή φωλίτσα που θα περνάμε χαλαρές στιγμές μόνοι ή με τη συντροφιά μας. Για αυτό, για να είναι ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό μέρος, χρειάζεται να δώσουμε σημασία στη διακόσμησή της.

Αν ανακαινίζετε το σπίτι σας ή μετακομίζετε σε καινούριο και θέλετε να φτιάξετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας, είστε στο σωστό σημείο. Στο παρόν άρθρο θα σας δείξουμε πως με 5 απλά βήματα μπορείτε να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας να εκπέμπει στιλ και ρομαντισμό, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Ρομαντική κρεβατοκάμαρα

Μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα δεν θέλει πολλά. Λίγη σκέψη και φαντασία φτάνουν για να δείτε την κρεβατοκάμαρά σας πιο όμορφη και ξεκούραστη από ποτέ. 

Εμείς στο Walls, θα σας δώσουμε κάποια βασικά tips διακόσμησης με αφίσες - poster και πίνακες, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας έναν ρομαντικό χώρο, που θα λατρέψετε!

Δώστε σημασία στο χρώμα

Πριν, βέβαια, ξεκινήσετε με τη διακόσμησή της, πρέπει να δώσετε σημασία στο χρώμα που θα κυριαρχεί σε αυτή. Μια κρεβατοκάμαρα, για να είναι cozy και να εκπέμπει ρομαντισμό, χρειάζεται συγκεκριμένες επιλογές χρωμάτων που θα τη διακοσμούν.Φυσικά, αυτή η παλέτα δεν είναι μικρή, οπότε μην αγχώνεστε για τις επιλογές σας!

Προτιμήστε γήινες και λευκές αποχρώσεις, που είναι πιο ζεστές, οικείες και οδηγούν στη χαλάρωση από την ένταση που προκαλούν τα πιο έντονα χρώματα. Κατά κανόνα, μια ρομαντική διακόσμηση πρέπει να είναι άνετη και χαλαρωτική. Έτσι, οι γήινες αποχρώσεις θεωρούνται ιδανικές για ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο.

Φυσικά, το ρομαντικό στοιχείο είναι συνυφασμένο με ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, αλλά και τις ασπρόμαυρες. Έτσι, παίξτε με τα χρώματα, αποφύγετε υπερβολές και θα δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον για εσάς.

Tips για ρομαντική διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας 

Αν έχετε επιλέξει τα χρώματα και κάποια από τα διακοσμητικά στοιχεία που θέλετε να διακοσμούν την κρεβατοκάμαρά σας, ήρθε η στιγμή να πάρετε τις κατάλληλες συμβουλές για να δώσετε την τελευταία πινελιά στη ρομαντική διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας.

Τα tips που θα δείτε παρακάτω θα καλύψουν όλα τα γούστα και θα συμβάλλουν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει και θα το λατρέψετε! Ρομαντικοί πίνακες, αφίσες και gallery wall θα ανανεώσουν εκπληκτικά την αισθητική του δωματίου σας, που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
 

  1. Αφίσες-poster με λουλούδια

Όταν μιλάμε για ρομαντικό στοιχείο, πρώτη σκέψη όλων είναι τα λουλούδια! Έτσι, αφίσες με λουλούδια σε ροζ, κόκκινες και ασπρόμαυρες αποχρώσεις θα μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα υπέροχο ρομαντικό μέρος που θα χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα.

Ανάλογα τα διακοσμητικά στοιχεία που υπάρχουν στο δωμάτιο, αλλά και τον διαθέσιμο χώρο που έχετε, μπορείτε να φτιάξετε και ένα υπέροχο gallery wall συνδυάζοντας δύο ή περισσότερες αφίσες. Πάνω από το κρεβάτι ή σε έναν πλαϊνό τοίχο, είναι τα ιδανικότερα μέρη για να τοποθετήσετε τις αφίσες σας.

  1. Japanese poster

Για μια πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα ρομαντική διακόσμηση, τα Japanese posters είναι μια υπέροχη επιλογή που θα ανανεώσει εκπληκτικά τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας. Η ιαπωνική κουλτούρα στηρίζεται στην απεικόνιση θεμάτων με γκέισες, ανθισμένα τοπία, ναούς κ.α. που στοχεύουν να δώσουν μια αίσθηση αρμονίας και ηρεμίας στο χώρο.

Έτσι, αφίσες με θέματα της ιαπωνικής κουλτούρας, σε απαλές αποχρώσεις, θα μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά σας στο λεπτό σε έναν υπέροχα διακοσμημένο ρομαντικό χώρο, που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Για πιο ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα τοποθετήστε την αφίσα σας και σε κορνίζα.

  1. Αφίσες Line art/μηνύματα

Μια ιδιαίτερα αγαπητή επιλογή από τους λάτρεις της minimal διακόσμησης και όχι μόνο, ιδανική για να δώσετε μια ρομαντική διάθεση στην κρεβατοκάμαρά σας, είναι οι line art αφίσες και με μηνύματα! Είναι, παράλληλα, ένας εύκολος και όμορφος τρόπος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας.

Θα βρείτε πολλές επιλογές σε αφίσες με αγαπημένα ρομαντικά quotes για να επιλέξετε αυτές που θέλετε να κοσμούν την κρεβατοκάμαρά σας. Η δημιουργία gallery wall με line art αφίσες είναι, επίσης, μια ιδιαίτερα αγαπητή επιλογή!

Ακόμα και αν δεν βρείτε το επιθυμητό σχέδιο, πάντα έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε και το δικό σας line art/quote σχέδιο που θα ανανεώσει τη ρομαντική διάθεση της κρεβατοκάμαρας.

  1. Vintage αφίσες & πίνακες

Από τις προτάσεις μας για τη ρομαντική διακόσμηση του υπνοδωματίου δεν θα γινόταν να λείπουν οι vintage αφίσες και πίνακες. Θέματα με γυναίκες, χορεύτριες και τοπία, σε απαλές και ιδιαίτερες vintage αποχρώσεις θα μεταμορφώσουν εκπληκτικά το δωμάτιό σας σε έναν ρομαντικό χώρο που θα χαλαρώνετε και θα ηρεμείτε.

Φυσικά, ρομαντικοί vintage πίνακες με το Παρίσι και τον πύργο του Άιφελ, το Λονδίνο και πολλά άλλα αγαπημένα αξιοθέατα χωρών του εξωτερικού, σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για να ανανεώσετε τη διάθεση και τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας. 

  1. Metallic gold - pearl πίνακες

Μια νέα τεχνοτροπία που έχει κλέψει την καρδιά πολλών και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή στη ρομαντική διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας είναι οι metallic gold - pearl πίνακες. Η ξεχωριστή απεικόνιση ρομαντικών θεμάτων, σε μεταλλικό χρυσό ή από πέρλα καμβά υψηλής ποιότητας, θα απογειώσει την αισθητική του δωματίου σας.

Metallic gold - pearl πίνακες με λουλούδια, πεταλούδες, τοπία, ήλιους, θα μετατρέψουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την κρεβατοκάμαρά σας σε έναν υπέροχο ρομαντικό χώρο, που θα κλέψει τις εντυπώσεις όλων και θα τον λατρέψετε.

Μήπως ήρθε η στιγμή για αλλαγές;

Τώρα που πήρατε μερικά ιδέες για το πως να μεταμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα χαλαρό, ρομαντικό μέρος, μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές; Με τις αμέτρητες επιλογές που θα βρείτε στο Walls, ετοιμαστείτε φτιάξετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας!

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας, βρείτε τα αγαπημένα σας θέματα, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και διακοσμήστε το δωμάτιό σας, όπως το είχατε φανταστεί. Τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!