Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal
5 Συμβουλές Διακόσμησης Για ένα Cozy Παιδικό Δωμάτιο

5 Συμβουλές Διακόσμησης Για ένα Cozy Παιδικό Δωμάτιο

Η διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου δεν είναι δύσκολη ή ακριβή υπόθεση - εδώ θα βρείτε μερικές κορυφαίες συμβουλές για το πώς να σχεδιάσετε εύκολα και οικονομικά ένα άνετο δωμάτιο για το νέο μέλος της οικογένειας!

Στην περίπτωση που μιλάμε για την διακόσμηση δωματίου ενός μεγαλύτερου παιδιού τότε μπορεί να γίνει σε συνεργασία με το ίδιο το παιδί. Η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου είναι πολύ σημαντική και εποικοδομητική, τόσο στη δημιουργία ενός δωματίου που θα ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλει το κάθε παιδί, αλλά και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του.  Από την άλλη πλευρά, όταν σχεδιάζετε ένα δωμάτιο για ένα νέο μέλος – βρέφος, υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία και ο σχεδιασμός μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διακοσμήσετε απλά και άνετα για ένα μικρότερο παιδί;

1. Επικοινωνήστε ποιος ζει στο δωμάτιο!

Διακοσμήστε τους τοίχους του παιδικού δωματίου με προσωπικά αξεσουάρ που λένε λίγο περισσότερα για το ποιος ζει εκεί. Τοποθετείστε μια υδατογραφημένη επιστολή με τα αρχικά ή την ταυτότητα του παιδιού για να δώσετε μια πιο προσωπική και ιδιαίτερα χαριτωμένη πινελιά. Συνδυάστε μια αφίσα του ζώδιο του παιδιού σας, σε σκίτσο ή νερομπογιά και δημιουργήστε ένα πρωτότυπο συνδυασμό. 
   
Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε κορνίζες για Poster για να αλλάζετε εύκολα τα σχέδιά σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε νέες τρύπες στον τοίχο.

2. Δημιουργήστε άνετες γωνίες ανάγνωσης

Σχεδιάστε μια άνετη γωνιά στο δωμάτιο με π.χ. μαξιλάρια, αφράτες κουβέρτες, μια φωλίτσα που τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν, να διαβάσουν βιβλία ή να κοιμηθούν. Οι σκηνές έχουν γίνει δημοφιλή διακοσμητικά στοιχεία σε ένα παιδικό δωμάτιο, προσθέτοντας την τέλεια πινελιά τόσο ομορφιάς όσο και διασκέδασης, είναι ένας χώρος που αγαπούν και ξετρελαίνονται τα παιδιά.
Χρησιμοποιήστε ύφασμα από μια παλιά κουρτίνα, για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο κρησφύγετο.
   
Μια εξαιρετική επιλογή είναι οι πίνακες, με ονειρικές φιγούρες που φαίνεται να έχουν τραβηχτεί κατευθείαν από ένα παραμύθι. Τοποθετήστε μια σειρά από φώτα για να ενισχύσετε την παραμυθένια ατμόσφαιρα! Επιλέξαμε όμορφες παραμυθένιες φιγούρες που σίγουρα θα απελευθερώσουν τη φαντασία σας!

3. Παγκόσμιοι χάρτες και Lettering

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με χαριτωμένες αφίσες που είναι εκπαιδευτικές! Στη συλλογή μας θα βρείτε αρκετά θέματα με το αλφάβητο ζώων και παγκόσμιους χάρτες για παιδιά, που ταιριάζουν τέλεια στο παιδικό δωμάτιο. Το παιδί σας μπορεί να εξασκήσει το αλφάβητο με τα προϊόντα διακόσμησης που διαθέτουμε και να μάθει για τον κόσμο και τις ηπείρους του με τους παιχνιδιάρικους χάρτες μας. Για την οικογένεια που αγαπά τα ζώα και τη φύση, έχουμε επίσης εξαιρετικά χαριτωμένα και εκπαιδευτικά θέματα από τα ζώα του κόσμου. Ένας τέλειος τρόπος να διδάξετε τα μικρότερα παιδιά να μιλούν δείχνοντας τις εικόνες των θεμάτων!

    

 4. Αθόρυβοι τοίχοι και πολύχρωμα αξεσουάρ

Τα παιδιά και οι ενήλικες έχουν συχνά διαφορετικές προτιμήσεις στυλ όσον αφορά τη διακόσμηση. Ένας τρόπος για να συναντηθείτε στα μισά του δρόμου είναι να βάψετε τοίχους σε απαλό και κομψό χρώμα και στη συνέχεια, να προσθέσετε χρώμα μέσα από τα αξεσουάρ και τα παιχνίδια. Βαφωντας τους τοίχους με ένα πιο απαλό και σιωπηλό χρώμα, η πιθανότητα να σας κουράσει σύντομα είναι μικρότερη, ετσι θα  αποφύγετε να ξαναβάψετε το δωμάτιο σε γρήγορο χρόνο. Αντ 'αυτού, προσθέστε χρώμα με παιχνίδια και άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ. Μερικά παραδείγματα είναι μια χαριτωμένη ταπετσαρία με γραφικά ή ζωγραφισμένα μοτίβα, παιχνίδια, έπιπλα και σειρές φωτιστικών: κομμάτια της διακόσμησης που είναι εύκολο να αλλάξουν καθώς το παιδί σας μεγαλώνει και αποκτά νέα ενδιαφέροντα ή ανάγκες.



  5. Να είστε έτοιμοι για αλλαγές ή παραλλαγές

Eίναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι το μικρό μωρό μας δεν θα είναι μωρό για πάντα – και θα μεγαλώσει νωρίτερα από ό, τι νομίζουμε! Με τον καιρό, το μωρό μετατρέπεται σε μικρό παιδί με τις δικές του απόψεις, νέα ενδιαφέροντα και προτιμήσεις για το πώς θα πρέπει να φαίνεται το δωμάτιό του. Από τον ένα μήνα στον άλλο, το παιδί σας μπορεί να αποκτήσει ένα νέο χόμπι, ένα είδωλο ή ένα αγαπημένο χρώμα – αυτό να το περιμένετε στην ηλικία του νηπιαγωγείου . Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε washi tape για να αλλάξετε σχέδια, φωτογραφίες ή αφίσες σε σταθερή βάση χωρίς να τρυπάτε τους τοίχους. Τα ράφια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικός χώρος για παιχνίδια και βιβλία, αλλά και για όμορφες διακοσμήσεις που μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για να αλλάξετε γρήγορα την διακόσμηση με νέα αξεσουάρ.