Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Space & Galaxy Posters

Εικόνες από το διάστημα, μοντέρνες αλλά και ρεαλιστικές είναι ιδιαίτερα αγαπημένες από όλες τις ηλικίες. Αν θέλετε να δώσετε μια πιο μοντέρνα και διαστημική όψη στο χώρο του σπιτιού σας, αφίσες με το διάστημα είναι ιδανικές για εσάς! Στο Walls θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή με αφίσες και πόστερ από το διάστημα για να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Τα εντυπωσιακά τους σχέδια και χρώματα θα «στείλουν» το δωμάτιο αλλά και εσάς στο διάστημα. Μπορείτε να διαλέξετε και να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας αφίσες, κάνοντας ένα μοναδικό space & galaxy gallery wall. Έτσι, θα νιώσετε σαν πραγματικοί αστροναύτες! Αν θέλετε, ζητήστε μας να τις τοποθετήσουμε στην κατάλληλη κορνίζα και απογειώστε τη διακόσμηση του χώρου σας!

Βρέθηκαν 2 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Δορυφορικός σταθμός Δορυφορικός σταθμός
-50%
από
3,80€
7,60€
Δορυφόρος και πλανήτες Δορυφόρος και πλανήτες
-50%
από
3,80€
7,60€
Καθαρισμός

Στη συλλογή της Walls θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε αφίσες με το διάστημα, ιδανικές να απογειώσουν τη διακόσμηση του αγαπημένου σας χώρου! Μεταξύ άλλων, θα βρείτε αφίσες με:

και πολλά άλλα, σε εκπληκτικές διαστημικές αποχρώσεις που θα ανανεώσουν εκπληκτικά τη διακόσμηση αλλά και τη διάθεση του χώρου σας!

Αν είστε λάτρεις του vintage και ρετρό στιλ, στη συλλογή της Walls θα βρείτε υπέροχες επιλογές σε ρετρό διαστημικά πόστερ που θα απογειώσουν τη διακόσμησή σας! Ρετρό αστροναύτες, πλανήτες, σε υπέροχες αποχρώσεις είναι μόνο κάποια από τα θέματα που θα βρείτε στη συλλογή.

Εσείς, επιλέξτε τα αγαπημένα σας, συνδυάστε τα και δημιουργήστε ένα υπέροχο γαλαξιακό gallery wall στον τοίχο σας, που θα κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας. Αν, πάλι, θέλετε να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα στον τοίχο σας, επιλέξτε και την κατάλληλη κορνίζα που θα φιλοξενεί τις αφίσες σας και θα δείτε το χώρο σας όπως δεν τον έχετε ξανά δει!