Το καλάθι είναι άδειο
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
65,45 €
Αγορές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PayPal

Πίνακες Γιάννης Τσαρούχης

Οι αφίσες με έργα διάσημων ζωγράφων αποτελούν την καλύτερη και πιο αγαπημένη επιλογή για τη διακόσμηση των σπιτιών. Αν και εσείς θέλετε να διακοσμήσετε υπέροχα το σπίτι σας με αφίσες έργων Ελλήνων ζωγράφων, η Walls σας παρέχει μια μεγάλη συλλογή με έργα του Γιάννη Τσαρούχη για να επιλέξετε.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε αφίσες και πόστερ έργων του Γιάννη Τσαρούχη, για να διακοσμήσετε υπέροχα το αγαπημένο σας δωμάτιο. Τα υπέροχα θέματα και η ζωηρή χρωματική παλέτα των έργων, θα ανανεώσουν εκπληκτικά τη διακόσμησή σας, δίνοντάς της χρώμα και ζωή!

Εσείς, επιλέξτε το αγαπημένο σας έργο, ή δημιουργήστε με περισσότερες αφίσες ένα μοναδικό gallery wall, που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αν επιθυμείτε, ζητήστε μας να τοποθετήσουμε την αφίσα σας και σε κορνίζα και αναδείξτε μοναδικά την αισθητική της, αλλά και την αισθητική του χώρου σας. Τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!

Βρέθηκαν 15 προϊόντα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

Ο Γιάννης Τσαρούχης γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1910 και ήταν ένας σημαντικός Έλληνας ζωγράφος αλλά και σκηνογράφος. Το 1940 επιστρατεύτηκε, ενώ στα χρόνια της κατοχής ίδρυσε μια ιδιωτική σχολή ζωγραφικής.

Εκτός από τη ζωγραφική, παράλληλα ασχολήθηκε με τη θεατρική σκηνοθεσία και σχεδίαζε σκηνικά και ενδυμασίες για τα θέατρα "Εθνικό", "Κοτοπούλη", "Δημοτικό" κ.ά.

Ο Γιάννης Τσαρούχης έμεινε περισσότερο γνωστός για την επιθυμία που είχε να προβάλλει με τα έργα του τη χαρά της ζωής.

Επιπλέον, έχοντας εργαστεί και ως σκηνογράφος, καθιέρωσε την προβολή σκηνών, με χορό ή όχι, με ναύτες στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Γιάννης Τσαρούχης φοιτώντας στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου ήρθε σε επαφή με σημαντικούς καθηγητές, όπως τους Ιακωβίδη, Βικάτο και Παρθένη. Παράλληλα, ήταν μαθητής του Φώτη Κόντογλου, ο οποίος τον μύησε στη βυζαντινή αγιογραφία.

Εκτός από αξιόλογους μέντορες, ο Γιάννης Τσαρούχης είχε και σημαντικούς μαθητές. Στην ιδιωτική σχολή ζωγραφικής, που είχε ιδρύσει την περίοδο της κατοχής, μαθήτευσαν ο Κοσμάς Ξενάκης, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Μίνως Αργυράκης και η Ροζίτα Σώκου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι τους έγιναν δόκιμοι ζωγράφοι.